Zahvaljujući YouTube-u i internetu uopšte, svake godine makar i delić luksuzne modne scene dolazi i do nas: revije najpoznatijih brendova, njihovi editorijali, snimci reklamnih kampanja…  Nadamo se da će i u ovoj 2013. godini biti zanimljivog materijala, jer se 2012. godina pokazala sasvim odlično! Pogledajte koje smo modne snimke izdvojili kao najbolje:

Mango, letnja kampanja sa Kejt Mos

Voleli mi Kejt (Kate Moss) ili ne, mora se priznati da je i dalje rado viđena i cenjena u modnom svetu. I bez obzira na to šta radi u slobodno vreme, poznata imena se otimaju oko nje kako bi im makar malo ulepšala kampanje i učinila ih atraktivnijim. Tako je Mango imao tu čast da njegove letnje modele ponese upravo ova, svetski poznata, mankenka. Mi mislimo da je ispalo odlično!

Chanel zimska kolekcija, iza scene

Nešto mnogo uzbudljivije od gledanja same revije svakako jesu dešavanja iza scene. Ovo je Chanel i zato sada imate jedinstvenu priliku da pogledate kako to oni rade. Za nas obične smrtnike delić luksuza visoke mode. Uživajte!

Dylan George, glavna kampanja

Palme, plaža, zanimljivi modeli i još zanimljivija garderoba čine ovaj video izuzetnim. Miks mode, umetnosti i lepote. Snimak kome se možemo iznova i iznova vraćati, zar ne?

Lanvin Petitte, zimska kolekcija

Ovaj video će vam sigurno izmamiti osmeh! Posmatrajući ovu preslatku dečicu kako nose dizajniranu odeću i poziraju ozbiljno kao profesionalni modeli, ne možemo a da ne pomislimo kako to odlično rade. I slatki su kao lutke! Šta li će tek biti kada odrastu?!

Victoria’s Secret, iza scene sa Dautzen Krouz (Doutzen Kroes)

Ovde reči nisu potrebne! Zato nećemo dužiti, već odmah pogledajte prelepe anđele Victoria’s Secret.

Louis Vuitton, prolećna kolekcija

Još jedno veliko ime donosi sjajne modele izreklamirane u super slatkoj kampanji koju potpisuje Mark Džejkobs (Marc Jacobs). Šta reći o ovom videu – ženstven, osvežavajuć, veseo i privlačan, baš kao ovi ukusni sladoledi!

Izvori fotografija: justluxe.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak” film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta” po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments