Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Pozdravili smo se i sa Nedeljom mode u Milanu. Dok se okreneš nekako proleti ovaj modni mesec i nalazimo se opet u rekapitulaciji najboljeg od najboljih. Ovaj put pričamo o italijanskoj modnoj prestonici kojoj za sada i narednih nekoliko meseci moramo da kažemo arrivederci, do sledećeg sastajanja! 

Ipak, pre zvaničnog pozdravljanja dužni smo da se prisetimo šta smo videli na revijama što nas je oduševilo, rastužilo, usrećilo. Predstavljamo najbolje i najupečatljivije momente sa Milanske nedelje mode.

Najbolji omaž

Ova nedelja mode bi verovatno mogla i da se svrsta u redove najtužnijih, jer uprkos tome što show must go on, i ako neko to zna, znaju predstavnici modne industrije, vest o smrti Karla Lagerfelda se nadvila nad sve i svakoga, i njegovo odsustvo je bilo jače od bilo čijeg prisustva. Samo dva dana nakon tragične vesti Fendi je imao svoje predstavljanje i reviju, koja je ujedno i poslednja kolekcija koju je legendarni dizajner uradio za ovu modnu kuću. U to ime, Lagerfeld je bio slavljen svuda, od “Love Karl” natpisa iznad piste do karticama na svakom sedištu na kojima se nalazilo slovo F kao Fendi i Karlov potpis. Verovatno najpotresniji deo večeri je bio insert iz dokumentarca “Karl Lagerfeld Sketches His Life” koji je Loïc Prigent uradio 2013. godine u kom je dizajner beležio i komentarisao outfite koje je nosio 1965. godine. Iako prilično tužno, ovaj događaj je pored novih komada bio omaž celokupnom Karlovom liku i delu i zaista poseban u odnosu na sve ostale.

Editors choice