Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/3

Pozdravili smo se i sa Nedeljom mode u Milanu. Dok se okreneš nekako proleti ovaj modni mesec i nalazimo se opet u rekapitulaciji najboljeg od najboljih. Ovaj put pričamo o italijanskoj modnoj prestonici kojoj za sada i narednih nekoliko meseci moramo da kažemo arrivederci, do sledećeg sastajanja! 

Ipak, pre zvaničnog pozdravljanja dužni smo da se prisetimo šta smo videli na revijama što nas je oduševilo, rastužilo, usrećilo. Predstavljamo najbolje i najupečatljivije momente sa Milanske nedelje mode.

Najbolji omaž

Ova nedelja mode bi verovatno mogla i da se svrsta u redove najtužnijih, jer uprkos tome što show must go on, i ako neko to zna, znaju predstavnici modne industrije, vest o smrti Karla Lagerfelda se nadvila nad sve i svakoga, i njegovo odsustvo je bilo jače od bilo čijeg prisustva. Samo dva dana nakon tragične vesti Fendi je imao svoje predstavljanje i reviju, koja je ujedno i poslednja kolekcija koju je legendarni dizajner uradio za ovu modnu kuću. U to ime, Lagerfeld je bio slavljen svuda, od “Love Karl” natpisa iznad piste do karticama na svakom sedištu na kojima se nalazilo slovo F kao Fendi i Karlov potpis. Verovatno najpotresniji deo večeri je bio insert iz dokumentarca “Karl Lagerfeld Sketches His Life” koji je Loïc Prigent uradio 2013. godine u kom je dizajner beležio i komentarisao outfite koje je nosio 1965. godine. Iako prilično tužno, ovaj događaj je pored novih komada bio omaž celokupnom Karlovom liku i delu i zaista poseban u odnosu na sve ostale.

Editors choice