Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Pozdravili smo se i sa Nedeljom mode u Milanu. Dok se okreneš nekako proleti ovaj modni mesec i nalazimo se opet u rekapitulaciji najboljeg od najboljih. Ovaj put pričamo o italijanskoj modnoj prestonici kojoj za sada i narednih nekoliko meseci moramo da kažemo arrivederci, do sledećeg sastajanja! 

Ipak, pre zvaničnog pozdravljanja dužni smo da se prisetimo šta smo videli na revijama što nas je oduševilo, rastužilo, usrećilo. Predstavljamo najbolje i najupečatljivije momente sa Milanske nedelje mode.

Najbolji omaž

Ova nedelja mode bi verovatno mogla i da se svrsta u redove najtužnijih, jer uprkos tome što show must go on, i ako neko to zna, znaju predstavnici modne industrije, vest o smrti Karla Lagerfelda se nadvila nad sve i svakoga, i njegovo odsustvo je bilo jače od bilo čijeg prisustva. Samo dva dana nakon tragične vesti Fendi je imao svoje predstavljanje i reviju, koja je ujedno i poslednja kolekcija koju je legendarni dizajner uradio za ovu modnu kuću. U to ime, Lagerfeld je bio slavljen svuda, od “Love Karl” natpisa iznad piste do karticama na svakom sedištu na kojima se nalazilo slovo F kao Fendi i Karlov potpis. Verovatno najpotresniji deo večeri je bio insert iz dokumentarca “Karl Lagerfeld Sketches His Life” koji je Loïc Prigent uradio 2013. godine u kom je dizajner beležio i komentarisao outfite koje je nosio 1965. godine. Iako prilično tužno, ovaj događaj je pored novih komada bio omaž celokupnom Karlovom liku i delu i zaista poseban u odnosu na sve ostale.

Editors choice