Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/3

Pozdravili smo se i sa Nedeljom mode u Milanu. Dok se okreneš nekako proleti ovaj modni mesec i nalazimo se opet u rekapitulaciji najboljeg od najboljih. Ovaj put pričamo o italijanskoj modnoj prestonici kojoj za sada i narednih nekoliko meseci moramo da kažemo arrivederci, do sledećeg sastajanja! 

Ipak, pre zvaničnog pozdravljanja dužni smo da se prisetimo šta smo videli na revijama što nas je oduševilo, rastužilo, usrećilo. Predstavljamo najbolje i najupečatljivije momente sa Milanske nedelje mode.

Najbolji omaž

Ova nedelja mode bi verovatno mogla i da se svrsta u redove najtužnijih, jer uprkos tome što show must go on, i ako neko to zna, znaju predstavnici modne industrije, vest o smrti Karla Lagerfelda se nadvila nad sve i svakoga, i njegovo odsustvo je bilo jače od bilo čijeg prisustva. Samo dva dana nakon tragične vesti Fendi je imao svoje predstavljanje i reviju, koja je ujedno i poslednja kolekcija koju je legendarni dizajner uradio za ovu modnu kuću. U to ime, Lagerfeld je bio slavljen svuda, od “Love Karl” natpisa iznad piste do karticama na svakom sedištu na kojima se nalazilo slovo F kao Fendi i Karlov potpis. Verovatno najpotresniji deo večeri je bio insert iz dokumentarca “Karl Lagerfeld Sketches His Life” koji je Loïc Prigent uradio 2013. godine u kom je dizajner beležio i komentarisao outfite koje je nosio 1965. godine. Iako prilično tužno, ovaj događaj je pored novih komada bio omaž celokupnom Karlovom liku i delu i zaista poseban u odnosu na sve ostale.

Editors choice