Žene kao žene, obično pojam elegancije poistovećuju sa štiklama. Prosto, uz takvu vrstu obuće, svaka naša kombinacija izgleda iole elegantno i, samim tim, prikladno za sve prilike. Znate i same: ne znate šte ćete obući, odlučite se za džins i jednostavnu majicu, ali odmah u glavi na sve to dodajete efektan nakit i još efektnije cipele sa vrtoglavom potpeticom i – eto savršene kombinacije za sve prilike. Ali, šta ćemo sa neprijatnim bolom u stopalima nakon svakog nošenja omiljenih štikli? U redu, za lepotu je često potrebno trpeti, ali zašto ne biste razmislile o nekoj alternativi? Recimo, baletankama?

Znamo da mnoge devojke ne vole baletanke, a često smo mogle da čitamo o tome kako ih ni momci ne vole (pf, koga briga, neće ih oni nositi!), ali one zaista predstavljaju odgovarajuću zamenu za štikle jer su isto tako ženstvene, elegantne, a umeju da budu i jako efektne. Osim toga, ima toliko različitih modela, da ćete sigurno moći da pronađete onaj koji će najviše odgovarati vašim svakodnevnim autfitima.

Baletanke su univerzalna obuća koja će odlično odgovarati svim vašim komadima odeće koje već imate, bilo da je reč o džinsu, šarenim suknjama, elegantnim haljinama, kratkim šortsevima ili formalnim košuljama. Upravo tako, bez obzira na to koja prilika je u pitanju i kakav stajling pripremate, udobne, praktične ali i preslatke baletanke će se savršeno prilagoditi!

1. ballet flats with casual outfit Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća 1. hot pink and turquoise ballet flats with dress Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća 1. pink ballet flats with romantic outfit Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća 2. metallic ballet flats with lace dress Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća 2. pointy ballet flats with paisley dress Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća 3. cobalt blue ballet flats with floral skirt and white top Najbolji načini da nosite BALETANKE ovog proleća
Comments