Nije lako. Stvarno nije lako živeti danas i ispratiti sve što treba ispratiti, i ono što želiš i voliš i ono što je zanimljivo, i malo istraživati i tako redom. Prezasićeni smo informacijama i novinama, i uz tonu sati provedenih uz ekran manji ili veći, prirodno je da se pre ili kasnije naleti na nove umetnike, nove brendove, nove dizajnere. Od svih tih nabrojanih danas predstavljamo neka od novih lica na modnoj sceni koja smo otkrili i koja već sad volimo, pre nego što su veliki, poznati i slavni, mada deluje da je to vreme sve bliže jer velikom brzinom gomilaju pratioce, a njihovi komadi su već na ulicama širom sveta. Instagram dragulji čije vreme tek dolazi.

Aéryne

Aéryne je švedski modni brend čiji je kreativni studio smešten u Parizu što samom brendu daje mnogo na raznolikosti shvatanja i pristupanja modi. U prevodu na formalni modni jezik to izgleda ovako: minimalistički komadi se osvežavaju vibrantnim bojama i oblicima. Oh, a satenski komadi su posebni modni delikates.

16Arlington

Marco i Kikka su osnivači ovog mladog brenda, i oboje su iz Italije iako su se upoznali u Londonu i započeli svoj zajednički brend. 16Arlington baš i deluje kao i njihova priča, kao fuzija Italije i Engleske, i dva potpuno drugačija temperamenta koja pričaju istu priču. Nešto kao dve strane istog novčića. 16Arlington je savršen spoj njihovi stilova i ukusa i svojevrstan miks minimalizma, italijanske preteranosti i evropskog šarma. Ne znam da li možeš to baš da zamisliš ali razmišljaj u pravcu basic bele košulje sa crnim, delikatnim perima oko zglobova.

Hai

Nastala negde između Šangaja i Londona, sa idejom da spoji ova dva sveta, ponudi most između Istoka i Zapada i predstavi najbolje aspekte dva najstarija i najvibrantnija kontinenta. Posebno su poznati po malim torbama koje zaista preta da postanu sledeće it torbe, sa drvenim drškama i u raznovrsnom koloritu. Već smo ih uočili kod nekoliko prestižnih influenserki tako da veruj nam, next it bag se zove ovako.

Comments