Lav

Lavovi vole da žive luksuzno i raskošno, pa baš tako treba da izgleda i njihov novogodišnji poklon. Najbolje je da to bude neki efektan komad nakita, interesantan planer ili bilo što ih motiviše da budu još bolji, iako smatraju da su već najbolji.

Devica

Device vole sve što je prirodno, organsko i minimalističko. Drugim rečima rečeno, vodite računa da sve bude potpuno prirodno i minimalistički. Upravo takvi treba da budu i novogodišnji pokloni koji su im namenjeni, s posebnim akcentom na njihov kvalitet.

novogodisnji pokloni za horoskopske znake 2 Najbolji novogodišnji poklon za svaki horoskopski znak

Vaga

Vage su prave estete i umetničke duše, pa će zato njih najviše obradovati upravo pokloni koji predstavljaju prava umetnička i modna dela. Bilo da im poklanjate odevne komade ili neke detalje za kuću ili aksesoare, vodite računa da oni budu stajliš, kreativni i interesantni.

Škorpija

Škorpije su pravi seksualni znak, pa poklon koji je njima namenjen treba u potpunosti da bude povezan sa opuštanjem i meditacijom. Osim toga, Škorpije vole muziku, pa će neki interesantan i redak album biti pravo iznenađenje za njih.

Comments