Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Da stvarno treba da biramo sve outfite i najbolje stilske momente iz filmova, ta lista bi bila toliko dugačka da bismo i sami zaboravili gde smo i kada počeli. Umesto toga, odlučili smo se za listu onih stajlinga koje bismo voleli da rekreiramo i u 2018., i koje bismo još uvek sa zadovoljstvom nosile uprkos vremenu koje je prošlo.
I da, da se razumemo, daleko od toga da ne obožavamo ili bilo kako diskreditujemo na primer Audrey u filmu “Doručak kod Tifanija”, ali taj outfit je postao toliko legendaran da je više kostim i ukoliko bismo se od glave do pete pojavljivali tako na ulici neko bi nam pre ili kasnije rekao da danas nije Noć veštica ili novogodišnji maskembal. Od Gwyneth Paltrow do predivne Keire Knightley, ovo su komadi i lookovi koje bismo i danas volele da obučemo.

Kupaći kostim Grace Kelly iz filma  “Visoko društvo“, je definitivno komad koji bismo spakovale u kofer za sledeće more.

Svilena zelena haljina sa dubokim izrezom na leđima koju Keira Knightely nosi u filmu “Pokajanje” je onaj komad o kom svi sanjamo, ma koja godina da je u pitanju, kada zamišljamo sebe na jako uglađenim prijemima, na koje verovatno niko od nas i ne ide. Idealan kroj, i da i nije u ovoj zadivljujućoj boji, bila bi podjednako fantastična.

Editors choice