Ne znam za tebe, ali ja ponekad zaista imam problem sa tim šta ću da obučem (ha, ha, ha, gle čuda), ali ne u smislu da nemam šta da obučem već u smislu da ne znam kako da se obučem. Imam brdo nekih stvari koje su kao kul, kao trendi i tako to, a opet ne znam šta da radim sa njima. U tim situacijama je najbolje potražiti inspiraciju upravo na Instagramu (bože, kako su devojke pre živele bez Instagrama?!) jer makar tu ima toliko devojaka, što poznatih što “običnih” poput nas, koje i te kako umeju da iskoriste svaki komad koji imaju i da kao rezultat dobiju autfit koji će svako želeti da copy/paste-uje. Hvala!

Zato, kako bih i tebe rešila muka zvanih “ne znam kako da kombinujem stvari koje imam”, evo koji su to najbolji Instagram stajlinzi svih vremena, koji će ti odgovarati u svim prilikama, 365 dana u godini!

Kožna jakna i slip suknja su komadi koje ćemo verovatno zauvek voleti, a ako poseduješ oba, obavezno isprobaj njihov spoj koji ćeš upotpuniti basic belom ili graphic majicom. Uz omiljene patike na sve ovo, dobijaš stajling koji je casual, ali i te kako stylish. Ovaj stajling je dalje lako prilagođavati prilikama – umesto suknje možeš da nosiš farmerke za još opušteniji efekat ili umesto patika cipele sa štiklom za malo elegantniju, ali kul varijantu.

Kombinezon je jedan od najpraktičnijih komada ikada jer je dovoljno da obučeš samo njega i ti si već spremna za bilo koju priliku, kako dnevnu, tako i večernju. Zato, obavezno nabavi makar jedan dobar model i zauvek ćeš rešiti problem oblačenja, naročito kada imaš malo vremena, a potrebno je da zablistaš. Plus, bele čizmice su trenutno vrlo popularne i lako se kombinuju baš kao i crne. Ukoliko želiš da svoje jesenje kombinacije učiniš zanimljviijim, odluči se sa bele čizmice do članaka.

Ultra duge čizme su dragoceni komad jer, šta god da obučeš uz njih, reakcija će biti jedno prosto – wooow! Najbolje se nose uz mini suknje ili haljine, a kada već govorimo o jesenjim stajlinzima, pošto ove čizme sigurno nećeš nositi u proleće, kombinuj ih sa prepoznatljivim karo printom u željenoj boji. 

Comments