Mlada i veoma talentovana glumica i muzičarka Zoë Kravitz poznata je po više različitih stvari. Pored svog talenta, ona se može pohvaliti i činjenicom da ga je verovatno nasledila od nadarenih roditelja – muzičara Lenny-ja Kravitza i glumice Lise Bonet. Takođe, Zoë se u svakom smislu ističe svojom prirodnom lepotom, ali i svojim unikatnim stilom i modnim ukusom, koji su zapazili mnogi poznati modni dizajneri i velike modne kuće, ta su sa njom i sarađivali i zvali je da prisustvuje njihovim modnim revijama iz prvih redova. Zoë izgleda jedinstveno u svakoj prilici, ona zna šta joj dobro stoji i šta voli da nosi, i nikada je nećete videti u odeći koja joj ne pristaje. Na neki način, ona uspeva da izgleda magično i privlačno u svemu od majice na bretele do elegantne haljine za crveni tepih, i mi se prosto pitamo u čemu je to njena tajna! Zato smo u nastavku izdvojili nekoliko njenih nama omiljenih street style lookova, koje biste možda mogli da rekreirate na osnovu komada iz svojih garderobera.

Elegantni crno-bež look

Mogli bismo reći da je Zoë kraljica sofisticiranosti onda kada se odluči za elegantniji look, iako je u svakodnevnom životu češće možemo viđati u opuštenim, street style autiftitima. Ona zna koji su principi elegantnosti, pa se tako za posebnije prilike odlučuje za odevne komade u neutralnim i timeless bojama kao što su crna ili nude, odnosno bež i kombinaciju istih. Još kada se na ceo look doda deo od (veštačkog) krzna, sve prelazi na novi, istančaniji nivo.

Urbani rokerski look

Ovo je stil u kojem najčešće možemo videti Zoë, i moramo priznati da joj fenomenalno pristaje! Nju u svakodnevnom životu, u šetnji ili na ulici možete uočiti po opuštenom, slojevitom oblačenju, majicama sa printom nekih od poznatih rock bendova ili rap muzičara, čizmama sa platformom i obavezno – slušalicama na ušma! Iskreno, ovaj stajing je such a mood, i jedva čekamo malo toplije dane da ga rekreiramo!

All black i kožni mantil

Zoë se dobro razume u modne klasike, a najveći modni klasik je naravno – all black look. Ona ga nosi veoma opušteno i komforno, a u okviru njega uklapa kontrastnu meku trenerku i rolku, i statement, kožni kaput. Naravno, ceo look ne bi bio potpun bez oversize torbe i efektnih, velikih crnih naočara za sunce.

Žuta boja i karirane pantalone

Žuta boja, kao i generalno jarke i osnovne boje – biće u trendu u ovoj 2021. godini, a Zoë je to na vreme predvidela. Ona je džemper u jarkoj, toploj žutoj boji uklopila uz narandžaste, karirane pantalone, crne mokasine i nude oversize kaput koji savršeno zaokružuje ceo ovaj autfit. Takođe, efektan modni detalj koji može dodati zanimljivu notu ovom stajlingu je neobična torbica u intenzivnoj zelenoj boji.

Comments