Na red je došla Nedelja mode u još jednoj svetskoj metropoli, u ovom slučaju radi se o Londonu. Kao što već znaš, vreme na ostrvu je nepredvidivo, pada kiša, pa nakon desetak minuta sija sunce, tako da je bilo neophodno imati jaknu ili kaput, makar se samo ogrnuli njime. Street style autfiti već godinama ostavljaju izuzetno jak utisak na sve ljubitelje mode, znatno su lakši za “iskopirati” nego oni sa modnih pista, pa im je samim tim posvećeno mnogo pažnje. Oni su pažljivo birani, smišljani nedeljama unapred, fokus je na tome da budu što različitiji i da se osoba koja ih nosi izdvoji iz mase.

Ove godine u Londonu, u centru pažnje su haljine i pantalone. Ako je verovati IT devojkama koje su ovih dana šetale londonskim ulicama, skinny farmerke su prošlost, a na scenu stupaju šire pantalone, ležernijeg kroja. Udobnost je na prvom mestu. One čuvene bele kožne čizme koje smo viđali na svakom ćošku na Nedelji mode u Njujorku, su prisutne i u Londonu, i sve nam se više čini da će one biti nezaobilazne u nadolazećoj jesenjoj sezoni. Najbolje od svega je to što su ovi autfiti vrlo jednostavni, nisu “pretrpani” aksesoarima, lako možeš da nabaviš neke slične komade odeće, a pritom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

1 7 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove 2 7 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove 3 5 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove 4 5 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove 5 5 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove 6 5 Najbolji street style autfiti sa Nedelje mode u Londonu koji diktiraju modne trendove
Comments