Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Usled groznih klimatskih promena teško je ustati i započeti svoj radni dan, a sama priprema za izlazak iz kuće traje dodatnih 20 minuta. Na putu do posla/škole smrzavamo se i proklinjemo sve redom, a popodne se “kuvamo” i gužvamo u prevozu. Zahvaljujući ovakvom tempu prikladno se obući postao je pravi izazov. Kako bismo se rešile dosadne zimske crne boje i obezbedile udobnost koja nam je neophodna u zimskim sumornim danima, razmotrile smo street style uoči Copenhagen Fashion Week-a, jer ko to ume bolje nego Skandinavke. Zbog duge zime i hladnih dana, razvile su prepoznatljiv zimski stil koji treba da primeniš u svom ormaru.

Ove sezone na ulicama Kopenhagena smo videli mnogo više od klasičnog minimalizma i različitih beige tonova. Zimski slojevi u vidu pletenih džempera, različite punjene jakne, strukirani kaputi i koža, čuvaće nas od hladnoće, dok su šik varijacije klasičnih kabanica prava inspiracija za kišne dane.

Dobra jakna je pola zdravlja

Prvo pravila pametnog zimskog outfita je da tvoj završni komad – jakna – bude zaista topla i praktična. Stilozovane Skandinavke ove godine izabrale su raznobojne kabanice, oversized mantile i kapute sa razigranim printovima, kao i duge punjene jakne koje sežu čak do zglobova. Jakne sa spoljašnjim ili unutrašnjim krznom takođe su bile rado viđene, a maštovitost modnih blogerki u kreiranju toplih stajlinga sa nedostatkom jakne bila je fantastična i beskrajna.

XL čizme i čizme na štiklu

Kao jedan od favorita prestonice Danske definitivno su se pokazale military čizme, u kombinaciji sa kockastim torbama. Imamo utisak da ove čizme nikada neće dosaditi, a ukoliko se pitaš kako da nosiš ove kul i udobne čizme pogledaj kako se to radi u Kopenhagenu. I pored combat čizama, koje zauvek obožavamo, mnoge modne ikone odlučile su se za čizme na štiklu u različitim zemljanim tonovima. XL čizme 1:1 Čizme na štiklu.

Editors choice