Modna street style ispiracija nastavlja se i ovom Nedeljom mode. Za razliku od one u Londonu, gde je vladao edgy look, street style u Milanu bio je potpuno drugačiji, ekcentričan i luckast. Posetioci Nedelje mode, u jednu od modnih prestonica doneli su totalni throwback vibe, odnosno vibracije prošlog veka, posebno kada je reč o stilizovanju kose.

Pored šik frizura, vladali su dramatični karmini u nijansama boronice i različitih braon tonova, a izuzetnu pažnju je privukao manikir mnogih fashion devojaka. Printovi, svetle boje i zanimljive siluete bili su glavni vesnici Fashion Week-a, a puno tirkizne i roze boje, bujnih naramenica, raznovrsnih kapa i “zaboravljenih” kravata prošetalo je u osvežavajućim kreacijama. Boja je igrala ogromnu ulogu u milanskom steet style-u zajedno sa raznovrsnim printovima. Sa ovom prolećnom odećom i temperaturama daleko višim nego u Londonu ili Njujorku, neizbežne su bili sandale mnogih vodećih brendova, među kojima su svakako bile Prada i Bottega Veneta.

Od atraktivnih sandala i XL sunčanih naočara do efektnog nakita, street style sa ulica Milana daće ti fantastične ideje kako da transformišeš svoj garderober u italijanskom maniru.

Odela su i ove sezone bila neizbežan modni pogodak. Uparena sa istovetnim prslukom, kravatom i statement torbom sa animal printom – garantuju modni doživljaj.

Milan Fashion Week pripremio nas je za proleće uspešno – prolećne boje, sandale, opušten jeans i zabava prilikom kombinovanja odevnih komada upravo su razlog zbog kojeg toliko vodimo italijansku Nedelju mode.

Comments