Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Uf, što je bliži kraj godine to je bliže i čuveno pitanje gde će ko za doček, i iskreno opet žalim što se nisam organizovala na vreme da pobegnem iz opšteg haosa i meteža, u neki drugi grad, ali tako je već koju godinu zaredom, da se svega kasno setim. No, sada trenutno kada bih birala gde bih želela da odem, mislim da bih morala da se složim sa onom poznatom rečenicom da je Pariz uvek dobra ideja. Zaista jeste, i zaista bi on uvek bio jedan od mojih prvih izbora, iako slažem se da, sada možda nije idealna prilika za uživati u svim njegovim čarima kada se uzme u obzir da je vatreni trenutak u kom se piše istorija, i da je to daleko bitnije od svega ostalog. Međutim ako se pak nađeš u ovom čarobnom gradu i u potrazi za toplim utočištem i čašom kuvanog vina, uputi se u neki od ovih pariskih lokala i budi sigurna da nećeš pogrešiti.

Candelaria

Ušuškana i gotovo nevidljiva iz “Tacos” znaka u izlogu, Candelaria je sjajna za zimsko bekstvo i od zime i od praznične gužve. Rustičan bar sa puno kandelabra i svetiljki, i komfornim kaučevima, za koji važi da služi jedne od najboljih tacosa sa ove strane Atlantika. Pre nego što poručiš sjajnu klopu, ugrej se nekim od njihovih specijalnih začinskih koktela kao što je La Guêpe Verte (Zelena osa) čiji specifičan ukus i “ubod” dolazi od kombinacije chili paprike i Ocho tekile, a da kombinacija bude još autentičnija u njega idu i krastavac, korijander, agava i limeta. Ljubitelji tekile, imajte na umu da je ovo i mesto u kom mogu da se nađu izuzetno retke vrste tekila koje ne postoje na mnogo mesta u Evropi.

Editors choice