Sigurno da i vi imate poduži spisak grešaka u vašoj svakodnevnoj beauty rutini koje ste činili u prošlosti ili još uvek činite, jer ste tako navikli a svesni ste da je pogrešno.

Nekih navika se žena teško oslobađa. Jednostavno je tako, iako znate da te navike i nemaju baš najbolji efekat za vašu kožu i lice vi ipak nastavljate sa vašom pogrešnom kozmetičkom rutinom. Ako je ovo slučaj i kod vas onda neka vam proleće bude idealni period za promene i nove početke. 

Mi smo izdvojili nekoliko najčešćih grešaka koje mnoge žene ponavljaju iz dana u dan a koje bi trebalo da izbegavate.

Birate previše taman puder

Nekada poželite da usred zime izgledate preplanulo i tada birate tamnije pudere misleći da će to doneti letnji sjaj vašem licu, ali grdno se varate. Velika razlika između nijanse kože vašeg lica i pudera koji birate može učiniti da izgledate kao da imate masku na licu i to se naprosto primećuje da nije prirodna boja. Naročito može loše da izgleda ako ne namažete i vrat puderom nego samo do vilične kost,i te u tom slučaju zaista izgleda kao da ste zaboravili da skinete masku sa lica. Ako niste sigurni koja je vaša idealna nijansa pudera, obratite se stručnom licu i obavezno puder probajte na dnevnoj svetlosti.

Bjuti greške 1 Najčešće BEAUTY greške koje činite

Iščupale ste previše tanke obrve i sada nema povratka

Ako ste i vi rano počele da čupate obrve, još kao tinejdžerke, i niste znale koji je idealan oblik obrva za vaše lice onda ste sigurno napravile ovu grešku. To najčešće shvatite tek godinama kasnije kada primetite da nema povratka i da godinama čupane dlačice neće ponovo izrasti, ili bar ne onom gustinom koja je potrebna da se popune nedostaci. Do ove greške se najčešće dolazi tako što svaki put kada same uređujete obrve, počupate i koju više i tako nakon nekog vremena imate situaciju koju može rešiti jedno docrtavanje, ukoliko želite vaše stare i punije obrve nazad.

trans Najčešće BEAUTY greške koje činite
Comments