Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Godina se bliži kraju i vreme je za zanimljive retrospektive. Kada se sve sabere i oduzme bila je ovo jedna interesantna godina, puna iznenađenja, ali na to smo u poslednje vreme i navikli. Da li i tebe još uvek nešto može da iznenadi? Zvezde i influenseri kao da se trude da svake godine pomere granicu u pozitivnom smislu, ali i granicu dobrog ukusa. Mada, šta je to danas dobar ukus i možemo li o tome da sudimo u vreme kada je sloboda izražavanja nikad prisutnija? Izdvajamo modne momente koji su definitivno vredni pažnje, koji su svakako inspirisali i koji su uticali na stil mnogih drugih javnih ličnosti, ali i generalno.

Raskošna crna haljina na crvenom tepihu na dodeli Oskara i nije specijalno iznenađenje. To samo navikli da viđamo. Međutim, kada takvu haljinu obuče muškarac, kakav utisak ostaje? Da, upravo nas je glumac Billy Porter oduševio svojim izborom, dobro –  i zapanjio. Zapravo ova njegova kombinacija se ne može ni nazvati haljinom, s ozbirom da je u pitanju nešto između. U svakom slučaju postigao je efekat koji je želeo, svi mediji širom sveta pisali su o njemu.

Lizzo. Da li je potrebno reći još nešto? Popularna američka pevačica i reperka Lizzo nakon svakog pojavljivanja, ali i nakon svake objave na Instagramu, izazivala je različite reakcije. Njen stil i sve ono što ona radi možete da volite ili ne, međutim, jasno je da Lizzo uvek nosi određenu poruku, a to je da treba da volite svoje telo. I sama je više puta govorila o tome kako se u mladosti mučila i bila depresivna zbog svoje linije. Upravo zbog toga postala je idol mnogima, a njena crvena “siren” haljina i te kako se pretraživala i na društvenim mrežama i na Google-u.

View this post on Instagram

I’m not bad, I was just drawn this way.. 😏😘

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Nepisano je pravilo da šta god da Kylie Jenner obuče ili promoviše to će postati hit i planetarno popularno. Njena zlatna haljina zavredila je ogromnu pažnju. Naravno, odmah nakon objavljivanja fotografije na Instagramu ili pojavljivanja na nekom događaju njeni fanovi širom sveta, ali i oni koji veruju njenom ukusu, kreću u potragu za sličnim komadima. Ova njena zlatna haljina bila je i te kako tražena – ljude je čak više zanimala ta haljina nego haljina koju je Hailey Bieber nosila na svom venčanju.

View this post on Instagram

🏆

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Editors choice