Godina se bliži kraju i vreme je za zanimljive retrospektive. Kada se sve sabere i oduzme bila je ovo jedna interesantna godina, puna iznenađenja, ali na to smo u poslednje vreme i navikli. Da li i tebe još uvek nešto može da iznenadi? Zvezde i influenseri kao da se trude da svake godine pomere granicu u pozitivnom smislu, ali i granicu dobrog ukusa. Mada, šta je to danas dobar ukus i možemo li o tome da sudimo u vreme kada je sloboda izražavanja nikad prisutnija? Izdvajamo modne momente koji su definitivno vredni pažnje, koji su svakako inspirisali i koji su uticali na stil mnogih drugih javnih ličnosti, ali i generalno.

Raskošna crna haljina na crvenom tepihu na dodeli Oskara i nije specijalno iznenađenje. To samo navikli da viđamo. Međutim, kada takvu haljinu obuče muškarac, kakav utisak ostaje? Da, upravo nas je glumac Billy Porter oduševio svojim izborom, dobro –  i zapanjio. Zapravo ova njegova kombinacija se ne može ni nazvati haljinom, s ozbirom da je u pitanju nešto između. U svakom slučaju postigao je efekat koji je želeo, svi mediji širom sveta pisali su o njemu.

Lizzo. Da li je potrebno reći još nešto? Popularna američka pevačica i reperka Lizzo nakon svakog pojavljivanja, ali i nakon svake objave na Instagramu, izazivala je različite reakcije. Njen stil i sve ono što ona radi možete da volite ili ne, međutim, jasno je da Lizzo uvek nosi određenu poruku, a to je da treba da volite svoje telo. I sama je više puta govorila o tome kako se u mladosti mučila i bila depresivna zbog svoje linije. Upravo zbog toga postala je idol mnogima, a njena crvena “siren” haljina i te kako se pretraživala i na društvenim mrežama i na Google-u.

Nepisano je pravilo da šta god da Kylie Jenner obuče ili promoviše to će postati hit i planetarno popularno. Njena zlatna haljina zavredila je ogromnu pažnju. Naravno, odmah nakon objavljivanja fotografije na Instagramu ili pojavljivanja na nekom događaju njeni fanovi širom sveta, ali i oni koji veruju njenom ukusu, kreću u potragu za sličnim komadima. Ova njena zlatna haljina bila je i te kako tražena – ljude je čak više zanimala ta haljina nego haljina koju je Hailey Bieber nosila na svom venčanju.

Comments