U susretu Nedelji mode u Parizu, odlučili smo da vam prikažemo šta to čeka posetioce ovog romantičnog grada i centra mode. Nismo odoleli, a da vam ne predstavimo neke od najelitnijih hotela. Svaki je lep na svoj način, elegantan i luksuzan, oličenje francuskog stila i baš u ovim hotelima boraviće najpoznatije fašioniste iz čitavog sveta. Ubrojeni su u najlegendarnije znamenitosti grada, kao oličenje glamura i ništa manje nego kao mesta iz snova.

Hotel “Gabriel Paris Marais”, jedan je od najtraženijih hotela. Okružen je najboljim pariskim prodavnicama, restoranima i muzejima. Ima 39 soba, luksuzno uređenih. Elegancija i moderni dizajn ono su što opisuje ovo mesto.

Slika 195 Najelitniji hoteli u Parizu

Unutrašnjost hotela je prelepa

Slika 271 Najelitniji hoteli u Parizu

Spoljašnjost koja očarava

Slika 349 Najelitniji hoteli u Parizu

Spavaća soba u beloj boji

Hotel “Sezz Paris”, šik je i prefinjen hotel koji ostavlja bez daha. Predivan pogled na Ajfelovu kulu je pogodnost više. Osoblje hotela je na raspolaganju za svaku stvar koju gost poželi, a đakuzi za opuštanje je samo jedna u nizu luksuznih stvari kojom ovaj prostor obiluje.

Slika 440 Najelitniji hoteli u Parizu

Pogled je predivan!

Slika 536 Najelitniji hoteli u Parizu

Luksuz

Slika 628 Najelitniji hoteli u Parizu

Jedna od spavaćih soba

Hotel “Vernet” je pokazatelj savremenog Pariza. Izgrađen je po najnovijim kriterijumima i na povoljnoj lokaciji, nekoliko koraka od Trijumfalne kapije. Šta više poželeti?

Slika 726 Najelitniji hoteli u Parizu

Glamur na prvom mestu

Slika 824 Najelitniji hoteli u Parizu

Zadovoljiće sve vaše potrebe

Slika 920 Najelitniji hoteli u Parizu

Predivan enterijer

“La Réserve Paris” Od svih mogućih hotela, ovaj se nalazi na najboljoj mogućoj lokaciji, odmah prekoputa Ajfelove kule. Pogled je divan, a unutrašnjost hotela još lepša. Čista elegancija u spoju sa luksuznim nameštajem. Moderni detalji takođe su prisutni, a pored divnih soba, glamuroznih prostorija, sadrži i privatne kancelarije, trpezarije i vrt.

Slika 1016 Najelitniji hoteli u Parizu

Stepenice do raja

Slika 1116 Najelitniji hoteli u Parizu

Wow!

Slika 1215 Najelitniji hoteli u Parizu

Za ovo se živi

Izvor fotografija: gabrielparismarais.com, paris.hotelsezz.com, luxurytravelmagazine.com, lareserve-paris.com, womanmagazin.sk


Violeta Stojanović

Comments