Hot topics

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

1/3

Budimo realni i iskreni, ko još od nas ode na neko putovanje, a da ne traži neka savršena mesta koja mogu da posluže za još savršenije fotografije koje se dalje objavljuju na društvenim mrežama? Koliko god da putovanje služi za neka nova iskustva, nove doživljaje i odmor, foto-aparati i telefoni rade kao “ludi”, a društvene mreže. posebno Instagram “gori” od svega onoga šta slikaš. Ako voliš da fotkaš i da sve ono šta posetiš zabeležiš, evo nekih predloga, kako za putovanja, tako i za profi slike.

Big Ben

Fun fact: Big Ben je tehnički naziv zvona, odnosno zvonare sa kulom koja ima sat, ali nekako se desilo da ceo svet smatra da je sama kola sa satom tako nazvana. Bilo kako bilo, ovo je jedno od najposećenijih mesta u Londonu, koje pruža da uvek imaš neku drugačiju fotku, u odnosu na ugao iz kog slikaš, u odnosu na doba dana ili mnogo toga drugog. Kad god da uslikaš, imaćeš odličnu fotografiju.

Akropolj

Najvažniji istorijski i deo grčke kulture koji zalazi čak i dublje od istorije. Mesto na Zemlji koje se povezuje kako sa čovekom, tako i sa grčkom mitologijom koja ima impozantan broj bogova koji su po predanjima obitavali na Akropolju. Ako odeš u Grčku, ovo je destinacije must visit, ali uz to, moraćeš da fotkaš i svaki ugao, svaki delić, sve do Partenona koji će te oduševiti kako uživo, tako i na fotografiji.

Empire State Building

Ono šta ćeš čuti od onih koji su poestili Njujork, jeste da ne postoji ništa lepše nego pogled sa nekog nebodera ili oblakodera koji ti pruža pogled na veliki deo grada, zgrade, te linija neba koja se “kosi” sa gradom. Ništa lepše za doživeti, a fotografije su, pa malo je reći bez konkurencije!

Editors choice