Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Kad biramo poklon, ponekad se zanesemo i uzimamo ono što bismo voleli da kupimo sebi, ili da neko nama pokloni, a to nije dobar kriterijum. Najmanje ćemo pogrešiti kad pokušavamo da izaberemo poklon u skladu sa onim što druga osoba nosi, što vidimo kao njen stil, ili što znamo da voli. Ovo su pokloni koji nisu dobar izbor, a ponekad su i katastrofalna greška i oni kojima su namenjeni imaju muke da savladaju kiseo izraz lica i zvuče iskreno kada se zahvaljuju.

Najgori pokloni za žene

Odevni predmeti

Svaka žena obožava krpice, ali izbor onoga što želi da nosi je lična i često vrlo emotivna stvar – žene se zaljubljuju u tašne, marame, haljine i tu vibraciju je gotovo nemoguće postići poklonom. Teško ćete pogoditi čak i ako je u pitanju vaša najbolja prijateljica ili majka. Osim ako to nije baš ona stvar pred kojom je uzdisala pred izlogom u vašem prisustvu, a vi ste se posle pola sata vratili i kupili je.

Dekorativni predmeti

To je ono čuveno pitanje ukusa, o kome ne bi trebalo da se raspravlja. Vaš ukus je možda avangardan, možda ste skloni predmetima od recikliranog materijala, nadrealističkim prikazima, minimalizmu – a osoba kojoj kupujete sliku, lampu, pokrivač, ima potpuno drugačiji smisao za lepo. Jednako je strašno kad kupite nešto svetlucavo i roze nekome ko se grozi kiča i ne zna gde da sakrije taj predmet i šta da radi sa njim.

pokloni Najgori pokloni: Za nju i njega

Praktični i korisni predmeti

Lopata za sneg je možda originalan poklon, kome bi se obradovao neko zavejan u snegu – ali svakako bi se više obradovao da mu očistite put i uklonite sneg, nego da mu date lopatu da to radi sam. Dakle, kućni aparati i simpatične multipraktik spravice koje govore “ti si žensko, trebaće ti u kuhinji” su promašeni pokloni (pa čak i uvredljivi).

CD sa muzikom koja se vama sviđa

To, dakle, nije muzika koja se njoj sviđa, nego vi želite da ona to čuje i da usvoji. Ok, želja da nekoga muzički indoktrinirate je legitimna, ali bolje je odvući drugu osobu na koncert – možda se provede fino, iako joj muzika ne “leži” ili joj puštati taj disk kad dođe kod vas. Ali to nije poklon kome će se ona radovati.

Editors choice