Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Kad biramo poklon, ponekad se zanesemo i uzimamo ono što bismo voleli da kupimo sebi, ili da neko nama pokloni, a to nije dobar kriterijum. Najmanje ćemo pogrešiti kad pokušavamo da izaberemo poklon u skladu sa onim što druga osoba nosi, što vidimo kao njen stil, ili što znamo da voli. Ovo su pokloni koji nisu dobar izbor, a ponekad su i katastrofalna greška i oni kojima su namenjeni imaju muke da savladaju kiseo izraz lica i zvuče iskreno kada se zahvaljuju.

Najgori pokloni za žene

Odevni predmeti

Svaka žena obožava krpice, ali izbor onoga što želi da nosi je lična i često vrlo emotivna stvar – žene se zaljubljuju u tašne, marame, haljine i tu vibraciju je gotovo nemoguće postići poklonom. Teško ćete pogoditi čak i ako je u pitanju vaša najbolja prijateljica ili majka. Osim ako to nije baš ona stvar pred kojom je uzdisala pred izlogom u vašem prisustvu, a vi ste se posle pola sata vratili i kupili je.

Dekorativni predmeti

To je ono čuveno pitanje ukusa, o kome ne bi trebalo da se raspravlja. Vaš ukus je možda avangardan, možda ste skloni predmetima od recikliranog materijala, nadrealističkim prikazima, minimalizmu – a osoba kojoj kupujete sliku, lampu, pokrivač, ima potpuno drugačiji smisao za lepo. Jednako je strašno kad kupite nešto svetlucavo i roze nekome ko se grozi kiča i ne zna gde da sakrije taj predmet i šta da radi sa njim.

pokloni Najgori pokloni: Za nju i njega

Praktični i korisni predmeti

Lopata za sneg je možda originalan poklon, kome bi se obradovao neko zavejan u snegu – ali svakako bi se više obradovao da mu očistite put i uklonite sneg, nego da mu date lopatu da to radi sam. Dakle, kućni aparati i simpatične multipraktik spravice koje govore “ti si žensko, trebaće ti u kuhinji” su promašeni pokloni (pa čak i uvredljivi).

CD sa muzikom koja se vama sviđa

To, dakle, nije muzika koja se njoj sviđa, nego vi želite da ona to čuje i da usvoji. Ok, želja da nekoga muzički indoktrinirate je legitimna, ali bolje je odvući drugu osobu na koncert – možda se provede fino, iako joj muzika ne “leži” ili joj puštati taj disk kad dođe kod vas. Ali to nije poklon kome će se ona radovati.

Editors choice