Šta bi beauty svet bio bez najboljih beauty blogova?! Vikendom (OK, koga lažemo, svakodnevno!) najviše volimo da čekiramo omiljene blogove kako bismo saznale šta je to trenutno aktuelno kada je reč o šminkanju i nezi i šta je to što je privuklo pažnju voljenih nam influenserki.

Iako se na Instagramu svako malo “rodi” novi beauty blog, mi nekako uvek volimo da se vratimo onim starim, dobrim, proverenim beauty ekspertima čijem sudu bespogovorno verujemo. S obzirom na to da je ružno da znamo kul blogove, a da to ne podelimo sa tobom, evo naših favorita:

@theannaedit

Anina specijalnost je nega kože, a pritom, ona je jako organizovana žena od koje i u tom pogledu možeš mnogo da naučiš. Sve svoje beauty tajne i savete rado deli putem svog bloga i YouTube kanala

@katiejanehughes

Šminka, šminka i još šminke! Na njenom blogu i Instagramu (naravno) možeš pronaći mnogo ideja za makeup, bez obzira na to da li ti je potrebna šminka za svaki dan ili za neku posebnu priliku. 

@misstpw

Ukoliko ti je potreban iskren i sjajan beauty savet, ali i savet u vezi sa nekim životnim pitanjima – znaš gde da se uputiš! Poseti njen blog ili se prijavi na njen YouTube kanal.

@thepatriciabright

Blog ili YouTube kanal, nije ni važno – bitno je da dobiješ dobre beauty savete i saznaš koji od aktuelnih proizvoda su naj od naj i koje vredi isprobati!

Comments