Da, još uvek je hladno i čini se kao da je zima već počela, ali kako ćemo je drugačije preživeti, ako ne razmišljamo o onim lepšim i toplijim danima. Pre onih najtoplijih dana, dolazi prelepo proleće, sa svim svojim prednostima i osećanjima koja se bude u nama. A onda polako skidamo sav višak garderobe i okrećemo se bojama, laganijim materijalima i svemu onom što nam značajno više prija od svih toplih stvari, koje smo primorani da nosimo tokom ove zimske sezone. Ovo će biti trendovi koji će dominirati u narednom periodu. 

Istaknute disco kragne 

Modne revije su forsirale ove kragne i isticale su ih kontrasnim bojama. Na ovaj način, brendovi poput JW Anderson, želeli su da istaknu važnost ove kragne u svetu mode. Ovo nije trend koji je primenjiv samo na modnim revijama, poput mnogih koje možemo da primetimo. Ovaj trend i te kako možemo da primenimo i mi. I to je ono što nas raduje. 

Končane/pletene haljine 

I ne, ne mislimo na obične pletene zimske haljine. Nego one pletene haljine koje se mogu nositi tokom letnjih i prolećnih meseci. Idealne su za plaže, naravno, ali se i te kako mogu nositi i u prijatnim dnevnim šetnjama. U pitanju su haljine koje nisu precizno definisane i koje mogu biti u raznim bojama, tako da zadovoljavaju svačiji ukus. I ako misliš da su ovo haljine tek za opuštene prilike, nisi u pravu, zato što i te kako mogu da budu elegantne.

Kratke pantalone/vruće pantalone 

Kratke pantalone nisu svima bile zanimljive i možda nisu ni tebi. Ali ove godine, sve te takozvane vruće pantalonice, kao i biciklističke biće apsolutni hit. I to ne samo u vidu opuštenih varijanti, nego će dobro doći i u svečanijim prilikama. Zato već sada treba polako da se pripremaš za one dane kada ćemo imati sve manje garderobe na nama i kada ćemo više pokazivati delove tela.

Neon detalji 

Neonske boje ćemo u ovoj godini viđati više nego ikada. Prošle godine imali smo malu naznaku u vezi sa tim šta nas sve očekuje, a ove godine ćemo to i primenjivati značajno više. I da, saglasni smo da je neonske boje bolje uklapati leti. Preplanuli ten i neka neon narandžasta boja idu savršeno.

Široke bermude 

Ove godine “utezaćemo” se u vruće pantalonice, ali ćemo se prikloniti i trendu širokih bermuda. Može se reći da su ovaj trend proslavili poznati brendovi i influenseri. I sada, hteli ne hteli – nama se to dopada. Bottega Veneta, Chloe, Givenchy, kao i Tom Ford na divan način plasirali su svoje modele. I mi smo se odmah zaljubili. Odnos prema ovim bermudama bio je od mržnje do ljubavi. A ovo je godina za ljubav definitivno. Držite se jednostavnih boja i ovaj model će vam savršeno stajati.

Comments