Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Da, još uvek je hladno i čini se kao da je zima već počela, ali kako ćemo je drugačije preživeti, ako ne razmišljamo o onim lepšim i toplijim danima. Pre onih najtoplijih dana, dolazi prelepo proleće, sa svim svojim prednostima i osećanjima koja se bude u nama. A onda polako skidamo sav višak garderobe i okrećemo se bojama, laganijim materijalima i svemu onom što nam značajno više prija od svih toplih stvari, koje smo primorani da nosimo tokom ove zimske sezone. Ovo će biti trendovi koji će dominirati u narednom periodu. 

Istaknute disco kragne 

Modne revije su forsirale ove kragne i isticale su ih kontrasnim bojama. Na ovaj način, brendovi poput JW Anderson, želeli su da istaknu važnost ove kragne u svetu mode. Ovo nije trend koji je primenjiv samo na modnim revijama, poput mnogih koje možemo da primetimo. Ovaj trend i te kako možemo da primenimo i mi. I to je ono što nas raduje. 

View this post on Instagram

#DiscoCollar

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Končane/pletene haljine 

I ne, ne mislimo na obične pletene zimske haljine. Nego one pletene haljine koje se mogu nositi tokom letnjih i prolećnih meseci. Idealne su za plaže, naravno, ali se i te kako mogu nositi i u prijatnim dnevnim šetnjama. U pitanju su haljine koje nisu precizno definisane i koje mogu biti u raznim bojama, tako da zadovoljavaju svačiji ukus. I ako misliš da su ovo haljine tek za opuštene prilike, nisi u pravu, zato što i te kako mogu da budu elegantne.

View this post on Instagram

The Crochet Dress

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Kratke pantalone/vruće pantalone 

Kratke pantalone nisu svima bile zanimljive i možda nisu ni tebi. Ali ove godine, sve te takozvane vruće pantalonice, kao i biciklističke biće apsolutni hit. I to ne samo u vidu opuštenih varijanti, nego će dobro doći i u svečanijim prilikama. Zato već sada treba polako da se pripremaš za one dane kada ćemo imati sve manje garderobe na nama i kada ćemo više pokazivati delove tela.

View this post on Instagram

Hot Pants

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Neon detalji 

Neonske boje ćemo u ovoj godini viđati više nego ikada. Prošle godine imali smo malu naznaku u vezi sa tim šta nas sve očekuje, a ove godine ćemo to i primenjivati značajno više. I da, saglasni smo da je neonske boje bolje uklapati leti. Preplanuli ten i neka neon narandžasta boja idu savršeno.

View this post on Instagram

#neon

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Široke bermude 

Ove godine “utezaćemo” se u vruće pantalonice, ali ćemo se prikloniti i trendu širokih bermuda. Može se reći da su ovaj trend proslavili poznati brendovi i influenseri. I sada, hteli ne hteli – nama se to dopada. Bottega Veneta, Chloe, Givenchy, kao i Tom Ford na divan način plasirali su svoje modele. I mi smo se odmah zaljubili. Odnos prema ovim bermudama bio je od mržnje do ljubavi. A ovo je godina za ljubav definitivno. Držite se jednostavnih boja i ovaj model će vam savršeno stajati.

View this post on Instagram

#BermudaShorts

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice