Iako se trenutna situacija smiruje, još je mnogo nas koji ćemo i tokom ovog meseca nastaviti da radimo od kuće što zapravo i nije toliko loša opcija – nije kao da jedva čekamo da ostavimo iza sebe navike koje smo jedva uspeli da usvojimo, što će reći, daaa, navikli smo se na ovakav život, nemojte još da nas dirate! Dokaz da nam je rad od kuće potpuno prihvatljiv je i taj da smo najzad počeli da se sređujemo, doterujemo i brinemo o tome kako izgledamo (iako nas niko ne vidi osim nas samih), a baš zbog toga ti u nastavku otkrivamo koji su to kul autfiti sa Instagrama privukli našu pažnju i inspirisali nas na još malo modiranja. Da, ne znamo još koliko dugo ćemo raditi od kuće, ali znamo da su ovo autfiti koje ćemo rado nositi!

Kratak duks + trenerka-šorts sa visokim strukom

Naravno da rad od kuće ne možemo da zamislimo bez trenerke u kojoj se osećamo prijatno (ah, ko će ikada više nositi džins?!), ali budući da nam se leto opasno približava, potreban nam je summer update koji dolazi u obliku ovog autfita. Udobnost trenerke, prilagođena sve toplijim danima – savršeno! 

Slip majica + trenerka

Ovaj neočekivani spoj odgovara jednom od ova dva scenarija: ili nam je iskočio nepredviđeni Zoom ili Skype call pa smo zgrabile prvo na šta smo naišle kopajući jednom rukom po ormaru dok smo drugom zalizivale kosu u strog, profesionalni rep ili nam je jednostavno dosadilo da po ceo dan budemo obučene kao da smo pošle na ekskurziju (mislim na ekskurziju u osnovnoj školi) pa smo želele da svojoj udobnoj garderobi damo mali glam šmek. Šta god da je razlog – rezultat nam se i te kako dopada!

Trenerke u neutralnim tonovima

OK, jasno nam je, trenerke su IN, a baš zbog aktuelnog trenda, više nego ikada možemo da biramo između različitih modela i boja. Ipak, da se zaključiti da neutralne nijanse pamučnih komada vode, pa tako biraj bež, svetlo sive ili nude tonove prilikom sledeće (online) kupovine. 

Tie-dye komplet

Sa svakim dolaskom leta u svima nama kao da se bude hipici pa se tako oživljava i stari dobri trend – tie-dye. Tako je i ove sezone, s tim što, u skladu sa situacijom, ovaj patern sada dolazi u obliku trenerki, dukseva i sportskih majica. Predlažemo da se odlučiš za jednu, pastelnu nijansu i u njoj ukombinuješ celokupan autfit. Nežno i nenapadno, a i dalje veselo, šareno i pozitivno!

Comments