Iii – danas počinje jesen! Ne znamo za tebe ali mi se jako radujemo novoj sezoni jer, ako ništa drugo, makar možemo da budemo mnogo slobodnije kada je reč o osmišljavanju odevnih kombinacija + obožavamo slojevito oblačenje! Dakle, temperatura više nije problem niti ograničavajući faktor pa slobodno pusti mašti na volju i osmisli svoje kombinacije kroz koje ćeš na najbolji način istaći svoju kreativnost. Jeej!

Elem. Jedan od ključnih komada kada nastupi novo godišnje doba jesu kaputi, ali ove sezone želimo nešto više, atraktivnije, nešto više kul! Zapravo, znamo – želimo baš svaki kaput koji je prošetala Miroslava Duma!

Ono što nam se najviše dopada u vezi sa njenim kaputima koji tako inpsirišu je to što čak i kada nosi jednostavne modele, oni su ipak “bold” – kao recimo crveni kožni kaput koji je sve samo ne neprimetan! Takođe, klasičan sivi zimski kaput nikada nije izgledao bolje – romantičan, sladak kroj koji podseća na haljinu je – sve! I želimo ga ove jeseni i na svom ofingeru!

miroslava duma crveni kožni kaput Najkul kaputi Miroslave Dume miroslava duma kaput haljina Najkul kaputi Miroslave Dume
Comments