Jedan od vodećih makeup i beauty trendova u 2016. godini definitivno je bilo konturisanje, koje je “dominiralo” naročito na početku godine. Ne samo da smo lica konturisale “normalno”, uz svetlije i tamnije pudere i korektore, već smo se potpomagale i lenjirima, kuhinjskim elementima, raznim bojama, crtale cveće i srca, a rezultat bi uvek bio, naravno, besprekoran. Kruna konturisanja svakako je bila posebna paleta za konturisanje koja je omogućila svim devojkama da postanu prave makeup umetnice. Uz konturisanje je naše lice dobijalo poseban sjaj, a ključne tačke smo isticale na savršen način.

Nakon konturisanja, došao nam je novi trend u vidu strobinga, tehnike šminkanja koja je mnogo prirodnija i lepša od konturisanja, ali konturisanju i dalje nismo izgovarale “zbogom”. I iako je najavljeno da će u 2017. godini konturisanje biti veliki beauty “no-no”, devojke će se sigurno teško odreći mogućnosti da njihov ten uvek bude perfektan šminkajući se baš na ovaj način.

Zato, ukoliko ni vi ne želite da odustanete od konturisanja, a ipak želite da zadržite prirodan izgled koji će naredne godine biti na ceni, obradovaćete se kada vam budemo otkrili tajnu lakog i jednostavnog konturisanja uz samo jedan proizvod. Da, jedan!

konturisanje 1 Najlakše konturisanje ikad uz samo JEDAN proizvod
Comments