Ako ste do sada možda sumnjale, nakon ovog teksta ćete se sasvim sigurno uveriti u to da je Amal Kluni, supruga Džordža Klunija, prava “kraljica” stila. Jer, gotovo da je nemoguće pronaći izdanje u kome ova dama ne izgleda zanosno i stilizovano, bilo da je reč o kombinacijama koje je nosila na crvenom tepihu, bilo da je reč o ležernijim street style kombinacijama. Uvek savršeno, jednostavno i sa ukusom obučena, na Amal se zaista uvek možemo ugledati kada nam je potrebna inspiracija za nove modne “poduhvate”.

Mislite da žena ne može da izgleda ženstveno i moderno u odelu? Pa, prevarile ste se jer Amal dokazuje upravo suprotno. Crno odelo klasičnog kroja, ali sa dodatkom diskretnih pruga u kombinaciji sa jednostavnom belom majicom, sasvim je dovoljno da izgledate vrhunski odeveno uz samo malo truda.

Amal često bira jednobojne, krajnje svedene kombinacije jer zna da je manje uvek više. A upravo ovakvim kombinacijama lako ćete istaći svoju prirodnu lepotu i gracioznost. Ukoliko želite da ponesete neke upadljivije detalje, neka to bude zanimljiva torba efektne boje.

Najlepša izdanja Amal Kluni GALERIJA6 Najlepša izdanja Amal Kluni (GALERIJA)

Na crvenom tepihu ova žena tek ima šta da pokaže! Očigledno je da joj raskošne toalete i te kako idu od ruke, jer Amal u svakoj kombinaciji izgleda savršeno. Bilo da je reč o elegantnoj, otmenoj crnoj haljini, ili “vrcavoj” beloj, ukrašenoj crvenim detaljima, ona prosto ostavlja bez reči!

Najlepša izdanja Amal Kluni GALERIJA3 Najlepša izdanja Amal Kluni (GALERIJA)
Comments