Kao po nekom pravilu, nema žene koja ne obožava cipele! Bez obzira na to da li preferirate patike ili cipele sa ogromnom štiklom, cipele su cipele. Zato će ovaj tekst sasvim sigurno biti prava poslastica za sve ljubiteljke cipela jer danas prelistavamo najlepše modele cipela Olivije Palermo, jedne od najpoznatijih modnih ikona današnjice. A ako ih ima ona – morate ih imati i vi. Ako ni zbog čega drugog, onda makar zato što je reč o univerzalnim modelima koje bi svakako trebalo imati na polici sa obućom.

Najpre, svaka devojka bi trebalo da ima makar jedan model simpatičnih baletanki koje će lako nositi i u ležernim i u svečanijim kombinacijama. I to naročito ako je reč o modelu u nekoj lako uklopivoj nijansi kao što je reč o ovim Olivijinim u boji kože. Možda ih muškarci ne vole, ali koga briga, mi ih obožavamo! Ženstvene, praktične i moderne – šta nam je više potrebno?!

baletanke Najlepše cipele Olivije Palermo (GALERIJA)

Iako ide leto i sigurno nećemo nositi čizme, moramo da spomenemo da su duge čizme iznad kolena još jedan must have kada su cipele u pitanju. Uz kratke suknjice i haljinice izgledaće tako moćno i moderno, da sigurno nećete moći da im odolite. Svaka vaša kombinacija izgledaće sasvim drugačije i originalno uz baš ovakvu obuću!

cizme Najlepše cipele Olivije Palermo (GALERIJA)
Comments