Ako su vam dosadile svakodnevne iste, monotone, nezanimljive, neinspirativne i opet, dosadne i iste frizure, verujemo da će vam dobro doći nekoliko novih predloga, čisto da vas inspirišu i možda podstaknu da isprobate nešto novo što do sada niste. A gde je najbolje pronaći inspiraciju? Pa naravno, zna se. Pod broj jedan – na Instagramu, pod broj dva – kod poznatih ličnosti. A najbolje je kada se i broj jedan i broj dva spoje i tako vam olakšaju “posao”! Upravo zato, danas vam predstavljamo neke od najzanimljivijih frizura koje su poznate dame podelile sa svojim pratiocima, a vi same odlučite da li želite da ih isprobate i koliko se uklapaju u vaš stil i ukus.

TV lice Loren Konrad pohvalila se jednostavnom, ali prelepom frizurom koja je u poslednje vreme jako popularna, a predstavlja spoj blagih talasa i modernih, plavih nijansi kose. Ono što baš ovu frizuru čini posebnom i još lepšom jeste simpatična pletenica, kojom su pokupljeni prednji pramenovi kose, ukrašena diskretnim, ali jako zanimljivim ukrasom za kosu sa cirkonima. Ovakvu frizuru možete nositi u svim prilikama i uvek će biti odgovarajući izbor koji će vašu toaletu učiniti još lepšom i stilizovanijom.

Dizajnerka Vitni Port se izgleda jako dobro zabavila sređujući kosu pa tako nije mogla da odoli, a da se ne pohvali zanimljivom i jako simpatičnom frizurom – jednostavnim pletenicama koje su potom uvijene tako da čine zaista interesantnu frizuru koju možete isprobati još danas! “Stroži” izgled koji uključuje košulju ili sako, lako možete “opustiti” tako što ćete kosu stilizovati baš na ovaj način! Uostalom, pletenice su uvek u modi. A još kada ih ispletete na neki drugačiji način… Idealno!

Ko je seksi? Olivija Mun! Ili, makar njena frizura. Ova lepa glumica dobila je nagradu Victoria’s Secret za “najseksi” kosu, a moramo priznati da joj je frizura zaista savršena. Blagi “S” talasi i prelepa sjajna kosa definitivno su must have za dame od stila koje vole da im svaka dlaka bude na svom mestu, a da pritom izgledaju i jako moderno i otmeno.

Comments