Kreativni direktor Sara Barton donosi novine u modnu kuću Alexander McQueen i juče smo imali priliku da vidimo reviju najnovije kolekcije na Nedelji mode u Londonu, o kojoj smo pisali ovde, ali neke od najboljih radova ove kuće najčešće viđamo na vojvotknji od Kembridža, Kejt Midlton.

Vojvotkinja nepogrešivo bira modele savršenog kroja koji uvek laskaju njenoj figuri. Ono što je važno kada se pojavljuje u javnosti jeste da ispoštuje sve kodekse oblačenja pripadnika kraljevske porodice i pored ove veoma važne stavke ona uvek uspeva da zaseni svojim izgledom i modnim odabirom. Za nju možemo reći da se transformisala u ikonu stila 21. veka. U kooperaciji sa Sarom Barton postigla je da doprinese stvaranju nove slike uštogljene monarhije – onu koja prezentuje ženstvenost i skromnost bez pretvaranja i to u kombinacijama ležerne haljine od trikotaže sa mornarskim detaljima do elegantne koktel u jarkim bojama.

Sivo Najlepše kombinacije Alexander McQueen koje je nosila Kejt Midlton Mornar 1 Najlepše kombinacije Alexander McQueen koje je nosila Kejt Midlton Plavo Najlepše kombinacije Alexander McQueen koje je nosila Kejt Midlton
Comments