Kosa često ume jako da nas namuči! Mislite da oko frizure nema prevelike filozofije, ali čik nosite svaki dan istu frizuru! Dosadi, da, i to mnogo. Na kraju postajete očajne jer više ne znate šta ćete sa kosom, a naročito ukoliko je ona divlja i neobuzdana ili tanka, bez volumena, pa ni u jednom ni u drugom slučaju ne ličite ni na šta kada je samo pustite da prirodno pada. Zaključak – potrebna vam je inspiracija kada je reč o novim frizurama sa kojima ćete izgledati lepo i, što je najvažnije, kojima ćete biti zadovoljne.

Iako deluje kao “viša matematika”, osmisliti drugačiju frizuru zaista nije teško. Ima toliko ideja koje su jako jednostavne za sprovesti, a ukoliko svaki dan primenite po jednu i tako u krug – mirne ste za celu nedelju, pa i duže. Eto, sve je stvar dobre organizacije, kako sa životom, tako i sa frizurom. Nemojte da se smejete, zaista je tako!

Najpre, najlakši izbor je definitivno punđa. Bilo da vam je kosa sveže oprana ili je već držite nekoliko dana, jednostavno je začešljajte na stranu i vežite u ležernu, neurednu punđicu. Izvucite neki pramen sa strane, stavite zanimljivu gumicu ili minđuše i uz odgovarajući makeup, to je sve što vam je potrebno za savršeni izgled koji će odgovarati svakoj prilici!

Osim toga, pletenice su jako popularne u poslednje vreme i ukoliko ih do sada niste isprobale – sada je pravi trenutak. Kod ove frizure takođe ima mnogo varijacija – “obične” pletenice, žito pletenice, bokserske pletenice, riblja kost, pletenice od cele kose, samo sa strane, pa rajf… Vidite, toliko je mogućnosti i toliko različitih frizura, samo je potrebno da pronađete “žrtvu” koja će vam na taj način sređivati kosu svaki dan. Eh, samo…

prolecne frizure 2 Najlepše prolećne frizure koje ćete napraviti za SAMO 5 minuta
Comments