Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/3

Kada pomisliš na modne revije i nedelje mode – jednostavno se ne pronalaziš u tome! Sve ti to deluje previše daleko i nerealno jer o modi na taj način možeš samo da sanjaš. Uostalom, i trendovi koji se tom prilikom prezentuju retko kad su u saglasju sa stvarnim životom i onim što možeš nositi svakodnevno i onda si u fazonu – koga briga. Ali, ponekad nedelje mode umeju i da iznenade i predstave svojoj publici nešto sasvim “normalno” i uobičajeno. Upravo takva je bila i Nedelja mode u Njujorku koja je ove godine zaista rešila da menja svet! Osim originalnih, drugačijih i kolekcija koje menjaju naš pogled na svet svojim moćnim porukama, NYFW je prikazao i odlične ideje za manikir koje zaista možeš “primeniti” i u svakodnevnom, stvarnom životu. Evo koje manikire smo izdvojili kao najupečatljivije:

Neutralno + šljašteće = glamur

Ko kaže da tvoji nokti ne mogu da izgledaju glamurozno svakog dana? Dovoljno je da imaš neutralnu podlogu u vidu providnog laka za nokte, a onda igrarije sa šljokicama mogu da počnu! Možeš ih naneti na vrhove noktiju ili na sam koren, a takođe možeš eksperimentisati i sa bojom i veličinom šljokica.

manikir 5 Najlepši manikiri sa NYFW koje možeš isprobati i ti manikir 7 Najlepši manikiri sa NYFW koje možeš isprobati i ti

Editors choice