Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Kada pomisliš na modne revije i nedelje mode – jednostavno se ne pronalaziš u tome! Sve ti to deluje previše daleko i nerealno jer o modi na taj način možeš samo da sanjaš. Uostalom, i trendovi koji se tom prilikom prezentuju retko kad su u saglasju sa stvarnim životom i onim što možeš nositi svakodnevno i onda si u fazonu – koga briga. Ali, ponekad nedelje mode umeju i da iznenade i predstave svojoj publici nešto sasvim “normalno” i uobičajeno. Upravo takva je bila i Nedelja mode u Njujorku koja je ove godine zaista rešila da menja svet! Osim originalnih, drugačijih i kolekcija koje menjaju naš pogled na svet svojim moćnim porukama, NYFW je prikazao i odlične ideje za manikir koje zaista možeš “primeniti” i u svakodnevnom, stvarnom životu. Evo koje manikire smo izdvojili kao najupečatljivije:

Neutralno + šljašteće = glamur

Ko kaže da tvoji nokti ne mogu da izgledaju glamurozno svakog dana? Dovoljno je da imaš neutralnu podlogu u vidu providnog laka za nokte, a onda igrarije sa šljokicama mogu da počnu! Možeš ih naneti na vrhove noktiju ili na sam koren, a takođe možeš eksperimentisati i sa bojom i veličinom šljokica.

manikir 5 Najlepši manikiri sa NYFW koje možeš isprobati i ti manikir 7 Najlepši manikiri sa NYFW koje možeš isprobati i ti

Editors choice