Kožni, krzneni, teksas, dugačkiprsluci predstavljaju odevni komad koji svaka žena mora imati u svom garderoberu. Dovoljno su stajliš da ih nosite uz najrazličitije odevne kombinacije, a ujedno i veoma udobni i prigodni za svaku priliku.

Ovaj odevni komad je u trendu i ove jeseni, pa pogledajte koji su to najlepši prsluci koje možete poneti ove jeseni.

Krzneni prsluci

Krzneni prsluci su ove jeseni neizostavni odevni komad u garderoberu svake žene od stila, jer predstavljaju stajliš model koji će svakom vašem izgledu dati potpuno drugačiju notu. Možete ih poneti i sa elegantnom haljinom i sa klasičnom odevnom kombinacijom, jer ćete sa ovim modelom prsluka uvek izgledati besprekorno.

najlepsi prsluci za jesen krzneni prsluci Najlepši prsluci za jesen

Kožni prsluci

U zavisnosti od toga sa kojom ga odevnom kombinacijom uklapate, kožni prsluk vam može pomoći u tome da postignete izgled prave rock chic, ali i izgled moderne trendseterke. Za koju god varijantu da se odlučite, verujte nam, nećete se pokajati.

najlepsi prsluci za jesen kozni prsluci Najlepši prsluci za jesen

Dugi prsluci

Umesto dugog kaputa, ponesite ove jeseni duge prsluke i postignite besprekoran izgled. Oni će učiniti da izgledate drugačije, a ipak podjednako stilizovano i u trendu.

najlepsi prsluci za jesen dugi prsluci Najlepši prsluci za jesen

Teksas prsluci

Dajte vašem izgledu riskantnu notu, tako što ćete svoju odevnu kombinaciju upotpuniti stajliš teksas prslukom. Reč je o klasičnom odevnom komadu koji nikada neće izaći iz mode, a koji se savršeno uklapa sa svakom odevnom kombinacijom.

najlepsi prsluci za jesen teksas prsluci Najlepši prsluci za jesen

ZANIMLJIVO:

Pet načina da nosite krzneni prsluk.

Obucite ove nedelje dugački kardigan.

Izvor fotografija: popsugar.com

Jasna Đorđević

Comments