H&M sa ponosom najavljuje novu kolekciju kupaćih kostima za leto 2021, dostupnu u svim prodavnicama. Ovo je najodrživija kolekcija do sada, sačinjena od materijala napravljenih iz održivih izvora, koja ima cilj da ženama da osećaj samouverenosti, topline i stabilnosti.

Kolekcija predstavlja neuhvatljivu žensku snagu, fokusira se na odvažnost i na siluete koje slave sve oblike tela. Čine je klasični bandeau kostimi, bokserice i ženski topovi bez bretela koji su napravljeni od recikliranog poliestera dobijenog iz otpada plastičnih flaša. 

Summer 2 scaled e1621506977991 Najodrživija H&M kolekcija kupaćih kostima savršena za tople letnje dane

“Posebno sam ponosna što su materijali iz čitave ove linije najodrživiji koje smo do sada koristili za izradu kupaćih kostima i da su sve kreacije urađene od najmanje 85% recikliranog poliestera. Takođe, veoma nam je drago što smo ovom kolekcijom ponudili i veličine koje idu do broja 46”, izjavila je Marija Ostblom, glavna dizajnerka ženske odeće u H&M-u.

Kampanju prati i kratak video, sniman u Los Anđelesu, koji je posvećen ženama koje se konstantno susreću sa tuđim mišljenjem. Zvezda videa, bežeći od buke koju proizvodi tuđe mišljenje, uranja u vodu, gde u tišini pronalazi snagu i vraća se na površinu još jača. Muzika u videu predstavlja cover legendarne pesme grupe Depeche Mode “Enjoy The Silence” u izvođenju američke umetnice Fousheé. 

Više fotografija i video pogledajte na sledećem linku.

Summer 1 e1621507009734 Najodrživija H&M kolekcija kupaćih kostima savršena za tople letnje dane Summer 3 scaled e1621507043362 Najodrživija H&M kolekcija kupaćih kostima savršena za tople letnje dane
Comments