One su mlade, prelepe, atraktivne i imaju tela poput boginje i naravno zarađuju milione. Ove dame svojim izazovnim telom i lepim licem izazivaju požudu kod muškaraca, a zavist kod žena ali osim što su lepe i zgodne one zarađuju šestocifrene cifre na revijama i angažmanima u modnim kampanjama. Pa da vidimo ko su trenutno najpoznatije, najangažovanije i najbogatije manekenke. Koja je broj jedan saznaćemo na kraju.

Ešli Grem

Jedna od retkih plus size modela koja trenutno zarađuje 5,5 miliona dolara od revija i kampanja. Poznata po svom motu “Založi se za obline”, Ešli Grem je postala omiljeno lice svim ženama koje imaju obline i smatraju ih odrazom ženstvenosti. Ova lepotica iz Nebraske rado drži i motivacione govore koji pomažu ženama da prihvate svoje telo, baš onakvo kakvo im je priroda podarila.

Bela Hadid

Bela Hadid je mlada i relativno novo lice u modnom svetu, a već je svojim seksi izgledom očarala milione. Koliko je uspešna kao model dovoljno govori činjenica da zarađuje 6 miliona dolara. 

Liu Ven

Ven je prva manekenka iz Kine koja se pojavila na Victoria’s Secret reviji, a ova mlada Kineskinja plaćenija je od Bele Hadid, i zarađuje 6,5 miliona dolara. 

Comments