One su se sjajno zabavile i združile, razmenile iskustva u vezi mode, lepote i naravno nege lice koja je bila razlog ovog okupljanja. Njih tri imaju mnogo sličnosti, pošto se bave istim poslom, ali ono što ih dodatno povezuje jeste što su sve tri oduševljene novom Vichy Slow Âge noćnom negom koja će im pomoći da u svojim dvadesetim i na početku tridesetih godina očuvaju svoju mladolikost. Žive brzo, svakodnevno imaju nove izazove i trude se da na najbolji mogući način odgovore na njih. Kada je u pitanju nega, njihov saveznik je Vichy Slow Âge linija, a od nedavno i prva Vichy noćna nega i maska koja obogaćuje kiseonikom i obnavlja kožu izloženu negativnim uticajima iz okoline.

VICHY SLOW AGE   Nuit   NM V1 Najpopularnije blogerke su pronašle način kako da očuvaju svoju mladolikost!

Staša je u predstavljanju sebe i svog bloga rekla: “Anastasija ili Staša kako me mnogi zovu je da kažem obična devojka koja na Instagram i kroz ostale socijalne mreže prikazuje skoro svaki svoj dan i bavim se dakle blogovanjem gde prikazujem svoj lifestyle i dosta beauty momenata, a kroz to naravno i modu.”

Stasha Najpopularnije blogerke su pronašle način kako da očuvaju svoju mladolikost!

Podelila je sa nama i svoj način gledanja na negu: “Već sam ušla u tridesete tako da moram dodatno da se posvetim nezi svoje kože i hidrataciji, jer mi je dosta suva koža i generalno mi Vichy Slow Âge linija odlično odgovara.”

Ovde možete videti ukratko kako izgleda svakodnevica jedne blogerke i konkretno kako Staša uživa u svojoj novoj večernjoj rutini:

VICHY SLOW AGE   Nuit   NM V2 Najpopularnije blogerke su pronašle način kako da očuvaju svoju mladolikost!
Comments