Ležerni, pomalo čupav i neuredan stil je ponovo u trendu. Devedesetih ga je proslavila Kate Moss. Ove sezone smo ga mogli videti na revijama Roberto Cavalli, Marc Jacobs.

roberto cavalli Najpopularnije frizure

Konjski rep je jedna od “onih frizura” koju uglavnom nosimo po kući. Međutim, na revijama brendova poput Jil Sander, Céline, Calvin Klein, DKNY, Michael Kors, manekenke su nosile konjski rep u različitim varijantama. Potencijal ove jednostavne frizure, kojoj ništa ne nedostaje I za večernji izlazak, prepoznale su i mnoge svetske zvezde, jer sve što vam je potrebno jesu gumica i dovoljno duga kosa.

louist vuitton Najpopularnije frizure

Punđe spadaju u elegantni stil koji nudi maksimalan komfor i prefinjenost, bez obzira da li se radi o formalnom, svečanom ili ležernom događaju. Videli smo ih kod brendova Missoni, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent i Prada.

prada Najpopularnije frizure

Volumen frizure iz šezdesetih godina ponovno je u modi. Takve frizure smo videli na revijama za sezonu jesen – zima 2010/2011., kod modnih kuća Rochas, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta, Mulberry, Vivienne Westwood, Chanel i Christian Dior.

rochas Najpopularnije frizure

Izvor fotografija: vogue.com

Comments