Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Miloš Biković

Ovaj glumac 13. januara napuniće 27 godina, a već je ostvario zavidnu glumačku karijeru. Devojke su poludele za njim još kada se kao tinejdžer pojavljivao u domaćim serijama. Sada već uveliko važi za ozbiljnog šarmera, a ono što ga izdvaja jeste taj imidž koji podseća na neka prošla vremena.

O njemu nećete saznati mnogo pikanterija i tračeva, jer on naglašava da želi da se istakne svojim radom i posvećenošću, a ne tričarijama iz svog privatnog života. Ipak, zna se da je veza sa koleginicom Brankicom Sebastjanović gotova, tako da, žene, ukoliko želite da osvojite srce ovog muškarca, sad je pravo vreme!

Nemanja Nedović

Ovaj košarkaš je rođen 16. juna 1991, a već je postigao veliki uspeh u svojoj karijeri. Trenutno igra u NBA ligi za Golden Strit voriorse. Žene su zbog ovog košarkaša zavolele sport! Čak i one pozerke za koje niko ne bi rekao da će izuti štikle i u dresu se slikati na tribinama, radile su to, ne bi li privukle njegovu pažnju.

Verovatno bi vas iznenadilo to što ovaj mladić misli da žene uvek imaju poslednju reč i uvek su u pravu. Zato, devojke, ako hoćete da ga osvojite morate da budete jake i samouverene žene, u suprotnom mu se nećete dopasti. Ako ga sretnete u kafani, naručite “Muštuluk”, jer to je pesma koju bi on voleo da čuje.

Vladimir Vuksanović

Već na samom početku modeling karijere, ovaj, sada dvadesetšestogodišnji mladić, mamio je uzdahe, čini se, svake žene u Beogradu. Volele plave, crne, visoke, niske, starije, mlađe, na pitanje ko je najbolji frajer u Beogradu, nekako bi se uvek sve složile da je svakako jedan od najzgodnijih Vlada Vuksanović. Bio je u vezi sa mnogim poznatim ženama, od kojih je svakako najupečatljivija ona sa Natašom Bekvalac.

Sudeći po njegovim dosadašnjim izborima, privlače ga lepe, ali ostvarene i jake žene. Voli zdrav život, tako da možete da se učlanite u teretanu u kojoj trenira i započnete neobavezan razgovor o treningu ili ishrani.

Pored treninga, on voli i da izlazi, a čak je i suvlasnik nekih od najpopularnijih klubova u gradu. Tako da, nakon što se ispričate u teretani, obucite najbolju haljinu i dozvolite da vas vidi i kako izgledate kada se sredite. Srećno!

Upoznajte još neke neženje Beograda! 

Lenka Gatić

Comments