Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Moritz Fried

Najpoželjniji frajeri Beograda Moris Frid Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović 1 Najpoželjnije neženje Beograda: Moric Frid, Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović

Moric Frid je austrijski bankar, koji je pre pokretanja ovog biznisa samo voleo sladoled. Sada ima prepoznatljiv brend sladoleda Moritz EIS, koji se izdvaja od ostalih svojim kvalitetom, ukusom, novim dizajnom, kao i neobičnim promocijama.

Moric je rođen u Beču pre 37 godina, a potom se usavršavao na Oksfordu, u Madridu i Parizu. Radio je u najčuvenijim bankama poput JP Morgan i Lehman Brothers, a onda je biciklom došao u Srbiju 2007. godine. Putujući kroz Srbiju, osetio je veliku povezanost sa ovom zemljom i odlučio da od organskog voća kreira 100% prirodan sladoled, pravljen po italijanskoj recepturi.

Najpoželjniji frajeri Beograda Moris Frid Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović 4 Najpoželjnije neženje Beograda: Moric Frid, Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović

Ovaj zgodni muškarac sam sebe u šali naziva “austrijski Švaba”, veoma je neposredan, pa se ne čudite ukoliko vam na nekoj promociji svog proizvoda priđe kako bi vas upitao o utiscima o njegovom proizvodu.

Šta da vam kažem, dame, saznajte kada je sledeća promocija i delujte veoma zainteresovano, za sladoled, razume se!

Veljko Tomović

Najpoželjniji frajeri Beograda Moris Frid Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović 3 Najpoželjnije neženje Beograda: Moric Frid, Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović

Kada ga sretnete na ulici, sigurno nećete pomisliti da je sportista, eventualno maneken, ali svakako će vam svojim stilom zapasti za oko!

Ovaj bivši sportista, vratio je trend lepog oblačenja kod muškaraca u Beogradu i u velikoj meri je zaslužan što po klubovima i kafićima sve češće možete sresti muškarce sa zanimljivim leptir mašnama! Naime, sve je počelo tako što je napravio sebi nekoliko zanimljivih mašni, jer je oduvek voleo aksesoare, ljudima se to dopalo i tako je njegov hobi postao posao po kome ga sad već svi prepoznaju.

Najpoželjniji frajeri Beograda Moris Frid Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović 2 Najpoželjnije neženje Beograda: Moric Frid, Veljko Tomović i Bogdan Bogdanović

Ovaj momak od stila čini se sve više uspeva da ostvari svoju ideju, a to je da leptir-mašne i rever maramice viđa sve češće na muškarcima i to ne samo kada pođu na svadbu.

Na vašu sreću, Veljko izlazi često. Srešćete ga na najpopularnijim mestima u gradu, a lako ćete ga primetiti, razume se – zbog mašne, a upravo ona može da bude i tema kojom čete započeti razgovor sa njim!

Bogdan Bogdanović

Ovaj sportista, ima tek 22 godine, a već je uspeo da skupi ceo fan tim žena, koje su počele da prate košarku, čak i odlaze na utakmice, samo zbog njega!

Svojim talentom je skautima iz NBA-a pokazao da zaslužuje da zaigra rame uz rame sa najboljima, međutim, ipak je odlučio da ostane u Evropi i još neko vreme se usavršava pre konačnog odlaska.

Kada ne trenira, on čita knjige i igra igrice, od kojih mu je omiljena igrica WoW.

Devojke, ukoliko vam je baš on zapao za oko, kao prvo, počnite da živite zdrav život, bavite se sportom i budite u dobroj formi!

Onda, ne preostaje vam ništa drugo nego da jurite mesto na tribinama gde postoje realne šanse da vas primeti, ili da ga uhodite po društvenim mrežama, te ga pozovete na neku limunadu ili ceđenu.

Pišite nam na redakcija@wannabemagazine.com i glasajte za onog ko je po vašem mišljenju najpoželjniji. Takođe, ukoliko se vaš najpoželjniji frajer nije našao na ovoj listi, slobodno nam možete poslati svoj predlog i možda se već sledeće nedelje upravo on nađe na našoj listi!

Lenka Gatić

Comments