Pripreme za praznike uskoro počinju. Svi se osećamo fantastično dok kupujemo poklone. Bilo da kupujemo poklon za roditelje, muža, sestru, brata ili najboljeg prijatelja, svu svoju ljubav usmeravamo na izbor savršenog poklona. Evo nekih predloga za uspešan početak 2014. godine za vas i vaše voljene osobe!

Znate da je mekana i nežna koža osnov lepote. Posvetite posebnu pažnju svojim nogama kako biste se tokom zimskih praznika osećale kao boginje. Za fantastične rezultate probajte novi Venus & Olay koji povezuje temeljno Venus brijanje sa pet oštrica i Olay zaštitu kože, neophodne praznične sastojke za kožu kojoj je potrebna nežnost.

Vaša kosa se svakodnevno suočava sa velikim brojem izazova: danas je kovrdžava, sutra ravna, a tokom zime je gruba zbog hladnog vremena. Pantene Repair & Protect neguje vašu kosu i sprečava pojavu procvetalih krajeva. Čini da kosa izgleda toliko zdravo da sija!

unnamed 17 Najpoželjniji pokloni za uspešnu 2014!

Najpoželjniji pokloni za uspešnu 2014!

Kao još jedna zvezda za 2014. godinu stiže i Head&Shoulders Moisturizing Scalp Care poklon pakovanje! H&S Moisturizing Scalp Care kolekcija sa bademovim uljem obnavlja balans vlažnosti vašeg temena* kako bi kosa bila lepa i gotovo 100 odsto bez peruti**!
(*Uz redovnu upotrebu proizvoda iz Moisturising scalp care kolekcije; **Vidljive peruti, uz redovnu upotrebu kolekcije).

Ove Nove godine ulepšajte svoj osmeh! Iskusite revolucionarni nivo čistoće za samo dva minuta uz najnoviju tehnologiju oralne nege, Oral B Professional Care 1000! Nabavite ovaj neizostavni dodatak za predivan osmeh i oduševite svoju voljenu osobu najnovijom spravom za oralnu negu: u roze boji za devojke i crnoj za muškarce.

Za svog najdražeg muškarca uvek se možete osloniti na Gillette Fusion® ProGlide Silver Touch kao savršenu opciju za one koji imaju osetljivu kožu. Pomozite vašem muškarcu da se izbori sa iritacijom i zajedno uživajte u uspešnom početku 2014. godine!

Untitled Najpoželjniji pokloni za uspešnu 2014!

Prva nagrada

hs gift pack Najpoželjniji pokloni za uspešnu 2014!

Druga nagrada

Poklanjamo dva seta: Pantene Repair&Protect i Head&Shoulders Moisturizing Scalp Care poklon pakovanje (jedan set se sastoji od šampona, balzama i maske). Sve što je potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta na sajtu ostavite svoj komentar u kojem ćete ukratko napisati svoj recept za negu kose. Dva komentara koja budu imala najviše lajkova će osvojiti po jedan paket. Prva nagrada je Pantene Repair&Protect set, a druga Head&Shoulders Moisturizing Scalp Care poklon pakovanje. Nagradna igra traje do 27. 12. 2013. Pobednici će biti proglašeni tog datuma u podne! Srećno!

Comments