Modne stilove i frizure lansiraju poznati, najčešće holivudske glumice, koje nisu baš poznate po glumačkoj transformaciji, ali zato jesu po imidžu. Ovo su neke od frizura za kojima se u određenom periodu ludovalo!

Marilyn Monroe

Najpopularnija plavuša u istoriji farbanja kose – ona je proslavila platinastu nijansu i voluminoznu frizuru devojke koja balansira na ivici između glamura i kiča.

Jennifer Aniston

Sa licem devojke iz susedstva, Jennifer smo zavoleli kao Rachel, u antologijskoj seriji “Prijatelji“, devedesetih godina. Serija je vrlo brzo dostigla svetsku popularnost, a žene su u frizerskim salonima masovno objašnjavale da žele frizuru kao što ima Rachel. Prema nekim statistikama, 11 miliona žena je do sada nosilo Rachel frizuru, a i danas je ona jedan od najpopularnijih izbora.

Danni Minogue

Bob frizura, karakteristična za “čarlston” američki stil šezdesetih, nikada nije izgubila popularnost i biraju je crnokose, samouverene, glamurozne i misteriozne dame. Pravi vamp ne može se zamisliti bez oštre bob frizure, dubokih plavih očiju i crnog ajlajnera.

Meg Ryan

Njen neodoljiv imidž blesave seksi plavuše sa plavim čuperkom, postao je njen brend i frizura je njeno glavno obeležje. U najboljim svetskim salonima razbarušena čuperak Meg frizura je jedna od tri najtraženije.

Comments