*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Najprovokativnije modne kampanje Tom Forda

Najprovokativnije modne kampanje Tom Forda

Kako je umerenost sve manje zanimljiva osobina, modna industrija koja isključivo zavisi od tržišta, učiniće sve kako bi privukla pažnju i pridobila što više kupaca. Najviše kontroverzi izazvaju modne kampanje jednog od najuticajnijih dizajnera današnjice, Tom Forda, koje su naterale javnost da se podeli na dva tabora – prvi, koji ih do fanatizma obožava, i drugi, koji ih isto tako fanatično osuđuje.

Tom Ford Provocative Lips – Nema lepše stvari od savršenih usana! 12 nijansi u kolekciji, na čelu sa Kapetanom Crvenim, koji razoružava sve!

Tom Ford Cologne Campaign – Ova kampanja se može smatrati pomalo surovom, ali je tehnika seksi reklama uvek dobro prolazila. U poslednjoj kampanji se vide nalakirani nokti na rukama koje stiskaju dve perfektno okrugle lopte među koje je namerno “upao” parfem.

Tom Ford Scandalous Menswear Ads – Ukratko muškarci u odelima, koji dominiraju nad golim ženama. Govor tela ovde dolazi do izražaja.

Tom Ford Sunglasses Ad – Ova kampanja je u Italiji zabranjena od strane instituta za reklamnu disciplinu. Reklama sa devojkom koja grize muški prst možda jeste malo uvredljiva i vulgarna, ali svakako ima mnogo gorih.

Tom Ford za Yves Saint Laurent –  Reklama u kojoj Francuz Samuel de Cubber, bivši prvak u borilačkim veštinama, reklamira parfem M7. Ford je potrebu da je snimi objasnio time što je za njega Cubberova golotinja – akademska. Britanci su napali Forda i reklamu opisali suviše seksualno sugestivnom.

Ford je u jednom intervjuu na pitanje novinara da li će ikada za njegov brend biti snimljena “obična” modna kampanja odgovorio: “Ne. Svima mora biti jasno da će Tom Ford brend zauvek ostati vodeći što se provokativnih reklamnih kampanja tiče”. A mi na to možemo da kažemo samo – sa nestrpljenjem iščekujemo još.


Nemanja Radenković je večita skitnica koji živi za asfalt i pokret. U potrazi za vetrenjačama, posebnim kadrom i retkim kamenom.

Editors choice