Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Kako je umerenost sve manje zanimljiva osobina, modna industrija koja isključivo zavisi od tržišta, učiniće sve kako bi privukla pažnju i pridobila što više kupaca. Najviše kontroverzi izazvaju modne kampanje jednog od najuticajnijih dizajnera današnjice, Tom Forda, koje su naterale javnost da se podeli na dva tabora – prvi, koji ih do fanatizma obožava, i drugi, koji ih isto tako fanatično osuđuje.

Tom Ford Provocative Lips – Nema lepše stvari od savršenih usana! 12 nijansi u kolekciji, na čelu sa Kapetanom Crvenim, koji razoružava sve!

Tom Ford Cologne Campaign – Ova kampanja se može smatrati pomalo surovom, ali je tehnika seksi reklama uvek dobro prolazila. U poslednjoj kampanji se vide nalakirani nokti na rukama koje stiskaju dve perfektno okrugle lopte među koje je namerno “upao” parfem.

Tom Ford Scandalous Menswear Ads – Ukratko muškarci u odelima, koji dominiraju nad golim ženama. Govor tela ovde dolazi do izražaja.

Tom Ford Sunglasses Ad – Ova kampanja je u Italiji zabranjena od strane instituta za reklamnu disciplinu. Reklama sa devojkom koja grize muški prst možda jeste malo uvredljiva i vulgarna, ali svakako ima mnogo gorih.

Tom Ford za Yves Saint Laurent –  Reklama u kojoj Francuz Samuel de Cubber, bivši prvak u borilačkim veštinama, reklamira parfem M7. Ford je potrebu da je snimi objasnio time što je za njega Cubberova golotinja – akademska. Britanci su napali Forda i reklamu opisali suviše seksualno sugestivnom.

Ford je u jednom intervjuu na pitanje novinara da li će ikada za njegov brend biti snimljena “obična” modna kampanja odgovorio: “Ne. Svima mora biti jasno da će Tom Ford brend zauvek ostati vodeći što se provokativnih reklamnih kampanja tiče”. A mi na to možemo da kažemo samo – sa nestrpljenjem iščekujemo još.


Nemanja Radenković je večita skitnica koji živi za asfalt i pokret. U potrazi za vetrenjačama, posebnim kadrom i retkim kamenom.

Editors choice