Zimski odmor je odlična ideja – kad svi slave Božić i Novu godinu, vi možete da spojite dane odmora i neradne, praznične dane i otputujete na neko daleko, egzotično i toplo mesto. Ako niste mogli da iskoristite leto za odmor, a propuštate i prve jesenje mesece, kada još uvek možete pocrneti na nekom morskom suncu, priuštite sebi odmor u decembru. A ovo su neke od najtoplijih i najlepših destinacija koje vredi posetiti u to vreme.

Singapur

U Singapuru je u decembru vrlo prijatno – prosečne dnevne temperature su oko 28 stepeni Celzijusove skale, a vlažnost je niska. Zimi tamo često pada kiša, ali ima puno zabave i tokom kišnih dana (koji takođe nisu hladni) – možete se izgubiti u razgledanju robne kuće Takashimaia, a svakako treba da obiđete Gardens by the Bay, smešten pored Marina rezervoara, dom je kultnih Supertrees i Cloud Forest. U Singapuru možete probati lokalne delikatese na svakom koraku, a dok obilazite restorane, zaustavite se kod Marina Bay Sands-a i uživajte u neponovljivoj panorami. Udoban smeštaj potražite u renoviranom hotelu Raffles i prepustite se luksuzu, uživanju, opuštajućim šetnjama i uzbudljivim aktivnostima.

SINGAPORE 1 Najtoplije destinacije koje možeš posetiti u decembru

St. Barts

Francuska komuna na Karibima, ima sve što vam je potrebno za uživanje – hotele sa pet zvezdica, predivne plaže, dobru hranu – ovo je zaista luksuzno mesto, a provesti u njemu dve nedelje pred Novu godinu, jeste prestižno. Cene su u skladu sa luksuzom i prestižom, ali ako želite ulaznicu za raj na zemlji, ona sigurno toliko vredi! Najlepši smeštaj je u Le Barthelemi hotelu (sa Spa centrom), ii Villa Marie Saint Barth. Na dnevnoj temperaturi od oko 27 stepeni, moći ćete da se kupate usred decembra.

Saint Barthélemy 1 Najtoplije destinacije koje možeš posetiti u decembru

Tulum, Meksiko

Ovo je fenski mesto za bogate sledbenike duhovnih učenja, koji žele da kuliraju u eko-vilama, meditiraju uz tirkizno more i pokreću energiju šetnjom po džungli, obučeni u svilene kaftane i obuveni u Guccijeve vintidž sandale. Ako možete da zauzmete mesto u tom svetu, čestitamo, a ako imate filozofski otklon u odnosu na duhovnost u svim mogućim materijalnim prednostima, isto čestitamo. U Tulumu, jutro počinje u ranim satima, sa joga seansama koje drže poznati instruktori i uz umetnički aranžirane smoothije iz ručno rađenih posuda. Hrana je organska, veganska – vrhovna u svakom slučaju, za osobe koje vrhunski vode računa o svom zdravlju, pročišćenju i prosvetljenju. Prosečna temperatura tokom decembra je oko 24 stepena.

tulum 1 Najtoplije destinacije koje možeš posetiti u decembru
Comments