Novom prolećnom kampanjom za 2016. godinu, #Viceversa, italijanski modni brend Liu Jo menja taktiku u svojoj komunikaciji – moćan koncept, koji prati evoluciju brenda sa modnim ikonama Karlie Kloss i Jourdan Dunn, trenutno najtraženijim modelima na globalnoj modnoj sceni.

Ova kampanja je glavna prekretnica u evoluciji Liu Jo modnog jezika i prevodi ga u fotografije koje odišu ženstvenošću i glamurom na osnovu čega je brend izgradio svoju istoriju. Kroz prizmu stvarnog prijateljstva između dva top modela, neprikosnovene muze našeg vremena, u snimcima za Liu Jo nam poručuju da ne postoje dva načina gledanja na stvari.

Kampanja za glavnu kolekciju koju je snimao australijski fotograf Chris Colls, stavlja svež i jasan akcenat na Liu Jo kolekciju ali i glavne protagonistkinje, u mix and match igri modernih stavova, komada, boja ali i crno-belih dezena. Press kampanja za Liu Jo jeans i denim odlično se uklapa u koncept kao prirodna varijacija projekta ističući casual dušu brenda u kombinaciji sa licima Karllie i Jourdan, koje kroz crno-bele fotografije daju glamuroznu notu Liu Jo jeansu.

Denim LiuJo SS16 S24 032 cat6 CMYK C Najtraženiji modeli zaštitna lica Liu Jo Denim LiuJo SS16 S28 047 sub2 CMYK A Najtraženiji modeli zaštitna lica Liu Jo Denim LiuJo SS16 S29 039 sub1 CMYK B Najtraženiji modeli zaštitna lica Liu Jo

Karlie Kloss je trenutno jedan od najvažnijih modela svetske modne scene. Ova američka manekenka 32 puta je bila na naslovnici “Vogue”-a. Otkrivena je na humanitarnoj modnoj reviji sa 13 godina u rodnom St. Louisu. Od tada bila je zaštitno lice na revijama Marc Jacobsa, Oscara de la Rente i Versace.

Jourdan Dunn je jedna od najvoljenijih i najpriznatijih modela svoje generacije. Otkrivena je sasvim slučajno u butiku 2006. godine. Dve godine kasnije postala je prvi crni model koji se pojavio na modnoj reviji Prade nakon 13 godina, a Steven Meisel ju je odabrao za naslovnicu italijanskog izdanja “Vogue – Black”. Godine 2012. odabrana je da bude jedna od 5 britanskih modela koji su se pojavili na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

LIUJO PREC SS16 S11 sub3a 076 C Najtraženiji modeli zaštitna lica Liu Jo
Comments