Nedeljama mode se posvećuje toliko pažnje, pa ipak, neki detalji nam (nepravedno) uporno promiču. Dizajnerske torbe se često zapostavljaju u modnoj i analizi trendova i ključnih komada, zato danas ispravljamo grešku i predstavljamo ti neke od najupečatljivijih modela koji su obeležili ovogodišnje revije, ali i street style kombinacije.

BOTTEGA VENETA: POUCH

O brendu Bottega Veneta se ove sezone govori na sva usta, zahvaljujući kreativnom direktoru Danielu Leeju koji mu je podario dva izuzetno atraktivna modela torbi – Maxi i Pouch. Drugi model je ipak doživeo nešto veću popularnost (proglašen je čak za najpopularniju torbu u 2019.), a nakon što je Rosie Huntington-Whiteley gotovo svakodnevno objavljivala fotografije svojih autfita koji su naravno uključivali lepoticu Pouch, bilo je i više nego jasno da je novi trend rođen!

JACQUEMUS: LE CHIQUITO

Znamo da ovo gotovo i da nije torba, suštinski i nije, više je ogrlica, pa ipak, čim je Le Chiquito postao dostupan online, rasprodat je brzinom svetlosti! Još jednu stvar znamo – trendseteri jednostavno vole neobične i čudne komade, a moraš priznati da ova mala izgleda zaista simpatično!

CHLOÉ: C BAG

Francuska luksuzna modna kuće Chloé nam je do sada više puta servirala #iconic modele torbi, ali je model C definitivno najomiljeniji. Logično, naziv je dobio po detalju u vidu celikog, zlatnog slova C, a zahvaljujući različitim načinima za nošenje i stilizovanje, ova torba je jedna od onih koje će zauvek biti u trendu.

FENDI: BAGUETTE BAG

Molitve mnogih su najzad uslišene – Baguette se vraća i to na velika vrata! Novi modeli kultne torbe nisu za stidljive i one koji ne vole da skreću pažnju na sebe i to upravo zbog bogatih detalja kojima nove Baguette obiluju. We love!

PRADA: SIDONIE BAG

Ukoliko spadaš u devojke koje se rado vraćaju trendovima devedesetih, zbog nostalgije za godinama odrastanja i mladosti, Prada je kreirala Sidonie – i tačno možemo da osetimo duh te modne dekade! Dostupna je u više kombinacija boja, a na revijama koje su prikazivale kolekcije za sezonu proleće/leto bila je glavna zvzeda.

CHANEL: SIDE PACK BAG

Šta je bolje od jedne Chanel torbe? Dve, naravno! Još kada smo ovaj model uočili na modnim pistama, bilo nam je jesno da će trendesetri ovaj detalj odmah uključiti u svoje autfite. Ukoliko ti je jedna torba srednje veličine mala, a ne bi da nosiš neku preveliku, verujemo da bi ovo bilo neko srednje rešenje.

Comments