Kada se osećaš nostalgično i želiš da se prisetiš detinjstva ili makar tinejdžerskog doba, samo pogledaj neki stari film ili seriju koju si obožavala i za tili čas ćeš se podsetiti starih dobrih dana. A kad si već tu, sada kada si starija i iskusnija devojka, makar u modnom smislu, baci pogled na iconic modne kombinacije koje su obeležile to vreme, a danas su tako passé. Ipak, to ne znači da se nećemo oduševiti kada ih ponovo vidimo jer, kao što rekoh, tada su one bila ultra moderne i totalno “must have”, a danas nas samo sećaju na, ah, mladost! Doduše… Nešto od ovoga ipak možemo da nosimo i danas, u nekom obliku!

Džulija Roberts u filmu “Zgodna žena”

Ovo je bilo pre 27 godina, čooovečeee! A ipak, ova zavodljiva crvena haljina sa spuštenim ramenima bi i dalje mogla da se nosi, čak i danas, u 2017!

Julia Roberts Pretty Woman Najupečatljiviji modni momenti iz omiljenih filmova i serija koje nikada nećemo zaboraviti

Lindzi Lohan u filmu “Opasne devojke”

Millennial pink se polako ali sigurno vraća u modu, makar kada je makeup u pitanju. A baš ovu nijansu su opasne devojke volele i pre čak 13 godina! Eto dokaza da se moda, makar u nekom obliku, vraća.

Lindsay Lohan Mean Girls Najupečatljiviji modni momenti iz omiljenih filmova i serija koje nikada nećemo zaboraviti

Ališa Silverston u filmu “Otkačena plavuša”

Iako je ovaj film bio modni guru pre 13 godina, može se reći da nešto i dalje možemo da nosimo. Na primer, ovaj print!

Alicia Silverstone Clueless Najupečatljiviji modni momenti iz omiljenih filmova i serija koje nikada nećemo zaboraviti

Lisa Kudrou u filmu “Romy and Michele’s High School Reunion”

Pre 20 godina ova haljina možda i jeste bila hit, ali danas… Oh, modni horor! Doduše, čokeri su ponovo u modi, makar neke varijatne…

Lisa Kudrow Romy Michele High School Reunion Najupečatljiviji modni momenti iz omiljenih filmova i serija koje nikada nećemo zaboraviti
Comments