Ovogodišnji Perwoll Fashion Week, 45. po redu, svečano je otvoren revijom Igora Todorovića u Hotelu Metropol gde je predstavljena kolekcija pod nazivom Karlneval. Ime kolekcije ukazuje na spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu “masku” trenda koju moda nudi, kao i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode.

DJT9820 Igor Todorovic revija crop e1556094179459 Najupečatljiviji momenti 45. Perwoll Fashion Week a

MILENA DRAVIĆ KAO INSPIRACIJA 

Posebnom revijom, Modni studio Click je održao reviju posvećenu Mileni Dravić i odao svojevrsnu modnu počast ovoj glumici. Ponovo je skrenuta pažnja na vrednosti koje su je krasile ne samo kao umetnicu već i kao društveni simbol. Svojom karijerom dokazala je da su i internacionalni uspesi mogući iako stvarate na našim prostorima, ostajući istovremeno uzor nenametljive borbe za dostojanstveni položaj žena u našem društvu. Modele za reviju u zadatim tematskim okvirima namenski je izradilo dvadesetak najpoznatijih srpskih dizajnera, kostimografa i stilista. Želja organizatora je da se i nove generacije upoznaju sa njenim brojnim vrednostima i da u Mileni pronađu svoj uzor i inspiraciju za sve što rade. 

andjelka prpic u modelu ines atelier e1556094560529 Najupečatljiviji momenti 45. Perwoll Fashion Week a milica lesic u modelu dragane ognjenovic e1556094643738 Najupečatljiviji momenti 45. Perwoll Fashion Week a
Comments