Svet mode nikada ne spava, nikada nije miran. Uvek se nešto radi, stvara, novo objavljuje, a onda dođe i trenutak kada sve treba predstaviti onim najbitnijim ljudima u modi, ali i celom svetu. Za to služe naravno Nedelje mode, koje se održavaju širom sveta. Jesu naravno najispraćenije one u Milanu, Njujorku i Parizu, ali ni druge ne zaostaju za njima. Dugo vremena se pripremila, a konačno se i održala Nedelja mode u Sidneju, Australiji. Okupila je velika imena iz modne industrije i sve je prošlo veoma zapaženo. Doduše, uvek ima onih koji pokupe najveću pažnju i najveću slavu, pa je tako bilo i u slučaju Sidneja. Pored svega što je održano, revija Oskara de la Rente, a pored njega i Šanina Šajk, manekenka koja je prošetala pistom.

Za Oskara, Šanina se na pisti našla još u Njujorku, a očigledno je da se saradnja nastavila i da se njih dvoje razumeju odlično, čim se našla na pisti u njegovim kreacijama i u Australiji. Šanina je savršeno izgledala u dve kreacije, koje su potpuno različite, ali obe podjednako dobre. Prvo se pojavila u jednom veoma damskom, elegantnom ali i zanimljivom look-u. Narandžasta suknja, crno – beli sako i košulja sa mašnom, fantastično su izgledali na njoj.

Najupečatljiviji MOMENTI sa Nedelje mode u Australiji Najupečatljiviji MOMENTI sa Nedelje mode u Australiji

U drugom pojavljivanju, Šanina je bila u veoma šik i svečanoj haljini, bež nijanse. Haljina optočena kristalima uparena je sa takvim sandalama, velikim minđušima, i clach torbici u istoj nijansi. Ukoliko budete hteli da se odlučite za neki od ovih stajlinga, neće vam biti lako.

Najupečatljiviji MOMENTI sa Nedelje mode u Australiji2 Najupečatljiviji MOMENTI sa Nedelje mode u Australiji
Comments