Nedelja mode u Njujorku zaista je nepresušna inspiracija kada su u pitanju trendovi za predstojeće sezone, a pre svega ovu nama najbližu – jesenju. Ovoga puta vam predstavljamo nekoliko neobičnih, ali svakako zanimljivih trendova koje vredi malo bolje istražiti, ali i isprobati – zašto da ne?

Boja teniske loptice

Zaboravite na tipične jesenje boje poput tamnih, hladnih boja. Prestonica mode nam predlaže da budemo malo “otkačenije” i isprobamo boju teniske loptice, koja je približna limun zelenoj boji. Možete poneti samo neki detalj u ovoj “citrus” boji, a možete i isprobati celu kombinaciju u istoj. Ako se uzme u obzir to da je jesen uglavnom tmurna, pa da je takvo i naše raspoloženje, ova neobična boja nam definitivno može pružiti pravo osveženje. Ali ne u onom kišnom smislu!

boja teniske loptice Najupečatljiviji trendovi za jesen koje VREDI isprobati

Veliki džepovi

Devedesetih i dvehiljaditih godina glavni trend bila je garderoba sa ogromnim džepovima u koje ste bukvalno mogle da spakujete i svoje kućne ljubimce! Bez šale! Volele to ili ne, oni se ponovo vraćaju na velika vrata, makar ako je sudeći prema Nedelji mode u Njujorku. A da li biste i vi ponovo ispratile ovaj “retro” trend za jesen?

dzepovi Najupečatljiviji trendovi za jesen koje VREDI isprobati

Karneri

Karneri su nešto što u poslednje vreme definitivno obožavamo, a naša ljubav se iz letnjeg perioda polako ali sigurno prenosi i u ovaj jesenji. Oni daju našem izgledu dozu ženstvenosti i neprevaziđene romantike, te slobodno svaki mogući komad odeće obogatite baš na ovaj način. Kao jedan od vodećih trendova za predstojeću sezonu definitivno su duge, slojevite haljine.

karneri Najupečatljiviji trendovi za jesen koje VREDI isprobati
Comments