Da, da, znamo… Još uvek se nismo baš navikle ni na činjenicu da večeras dolazi jesen, a mi već maštamo o narednoj sezoni proleće/leto. Ali hej, to samo pokazuje koliko nam nedostaju topli i sunčani dani, bez obzira na to što znamo način da “ubijemo” jesenju melanholiju – novi trendovi! Dakle, nemoj da se iznenadiš ako vidiš da narednih dana pričamo samo o trendovima, što modnim, što beauty…

E, kada smo već kod trendova, evo, počinjemo svoju “terapiju”! Pronašle smo neke od najuzbudljivijih beauty trendova namenjenih narednoj sezoni proleće/leto 2018, ali, slobodno ih možeš isprobati već danas jer su tako kul, tako veseli i sveži – savršeni za ovu tmurnu sezonu koja nas očekuje.

Da vidimo, šta nam to donose beauty trendovi? Najpre, još jednom ćemo moći da se uverimo u to da je više – više! Celokupan makeup look “vrteće” se oko naglašenih očiju tako da obavezno nabavi senke u jarkim, letnjim bojama. Prvo belom olovkom za oči napravi oblik koji želiš da prati senka, a zatim popuni praznine.

jarka senka Najuzbudljiviji beauty trendovi za S/S 18 koje možeš da isprobaš već sad
Comments