5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kao i ostatak tela, i kožu morate negovati. Kako nam se bliži leto, svi ste svesni da morate obratiti pažnju na sve opasnosti koje prete vašoj koži, a ovo su najčešće greške koje pravimo zaboravljajući koliko je važno (i šta je sve važno) kad se radi o nezi kože.

Odsustvo mleka za sunčanje

Jedna od najvećih i tipičnih grešaka tokom lednjih dana. Čak i kada koristite SPF šminku ispod nje vam treba krema za zaštitu od sunca. Ništa ne može zaštiti vaš ten kao prava, dobra krema za sunčanje.

Suva koža

Ako vas koža zateže, ne vodite računa o njoj kako treba. Suva koža može brže dovesti do bora i biti osetljivija na spoljašnje faktore. Neka vaša koža uvek bude sveža i hidrirana.

embedded skin dryness1 Najveće opasnosti po kožu

Vrućina

Dok štitite kožu, možda ćete prevideti najmoderniji način da je oštetite. Toplota vašeg laptopa može vam ozbiljno opeći kožu. Budite iskrene, koliko puta vam se desilo da sklonite laptop sa krila, a na butinama vidite dve crvene mrlje od toplote? Uvek koristite adekvatnu podlogu ispod laptopa. Može čak i jastuk.

Tretmani u salonu

Odlazak na manikir i pedikir isto su opasni. Jedna od najvećih opasnosti po kožu u vezi je sa neadekvatnom negom u salonima. Od instrumenata koji nisu dobro očišćeni do nepročišćene vode tokom pedikira – čudo jedno na koliko načina možete dobiti infekciju ili gljivice u salonu.

I naravno…

Dijeta

U zavisnosti od toga kakav režim ishrane dijeta nalaže, odnosno koje proizvode podrazumevaju, one mogu biti dosta štetne za kožu. Na primer, čak i ako niste primetili nijedan znak da ste netolerantni na mlečne proizvode, vaša koža možda ipak pati zbog unosa mleka. Pazite šta jedete i neka dijeta koju primenjujete bude dobra i za vašu kožu koliko je blagotvorna za vašu kilažu.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice