Navikli smo na česte promene imidža poznatih dama. Iako se mnoge trude da budu originalne, ova godina ostaće upamćena po veoma kratkoj pixie frizuri.

Podsećamo vas koje su zvezde imale najveće transformacije u 2013. godini.

Da li se neko seća koja je prirodna boja kose Rijane (Rihanna) – crvena, braon, plava ili…? Pevačica koja je poznata po čestim promena frizure i boje kose ove godine je nadmašila samu sebe – od duge kestenjaste, preko ombre, sive i kratke kovrdžave, pa do asimetrično ošišane; samo su neke od frizura koje je Rijana nosila 2013. Jedno je sigurno – ona diktira trendove!

Rihanna2 Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Zvezda sa najvećim brojem transformacija u 2013. godini

Bijonse (Beyonce) je iznenadila mnoge fanove odlukom da iseče svoje duge, bujne lokne koje su bile njen dugogodišnji zaštitni znak. Priča o promeni imidža ima i humanu stranu. Naime, pevačica je kosu donirala jednom udruženju koje se bavi proizvodnjom perika za ljude podvrgnute hemoterapiji.

Beyonce Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Bijonse se odrekla svog zaštitnog znaka

Pixie trend nastavila je glumica Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence). Zvezda filma “The Hunger Games: Catching Fire” odlučila je da promo turu svog novog filma obeleži novom, kratkom frizurom.

Jennifer Lawrence Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Dženifer Lorens - sa novim filmom i nova frizura

Još od pojavljivanja u seriji “Prijatelji” (Friends), sve devojke su želele da imaju kosu kao Dženifer Eniston (Jennifer Aniston). Trend kopiranja glumičine frizure nastavljen je i nakon prestanka snimanja kultne serije. Zato nas je začudila njena odluka da svoju savršeno oblikovanu kosu iseče na bob frizuru. Dženifer Eniston je za “Elle UK” izjavila da joj je brazilski tretman oštetio kosu, pa je možda to razlog drastičnoj promeni.

Jennifer Aniston Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Dženifer Eniston se odlučila za bob frizuru

Glumica i pevačica Dženifer Hadson (Jennifer Hudson) postepeno je skraćivala kosu. Dugu kosu zamenila je bob frizurom, a oktobra se odlučila za drastičnu promenu izabravši pixie frizuru.

Jennifer Hudson Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Dženifer Hadson - još jedna u nizu zvezda koja je izabrala pixie frizuru

Nakon rođenja ćerke, dugo se nije pojavljivala u javnosti, onda bum – Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je pokazala novu figuru i novu, plavu boju kose!

Kim Kardashian Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Nakon porođaja Kim je promenila boju kose!

Poznata plavuša Pamela Anderson (Pamela Anderson) prvo nas je šokirala skraćivanjem kose, a zatim i promenom boje – postala je brineta! Moramo priznati da glumici i ovakva frizura prelepo stoji, jedino će trebati vremena da se ljudi priviknu na njen novi izgled.

Pamela Anderson Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Pamela Anderson šokirala javnost promenom frizure

“Oklevala sam 15 godina! Uvek sam imala dugu kosu”, ovim rečima je Dženifer Koneli (Jennifer Connelly) objasnila promenu svog imidža.

Jennifer Connelly Najveće transformacije poznatih dama u 2013. godini

Dženifer Koneli je nakon 15 godina skratila kosu


Aleksandra Jerkov diplomirani ekonomista koja se pored grafičkog i web dizajna bavi i modom. Obožava Coco Chanel i uvek se vodi njenom rečenicom: “Elegancija se ne sastoji u oblačenju nove haljine!”, zato se trudi da bezvremenske komade uspešno kombinuje sa aktuelnim trendovima.

Comments