Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Sada kada je “modni mesec” zvanično i definitivno završen, moram da priznam da mi pomalo nedostaje sva ta gužva oko nedelja mode i sumiranja svega viđenog – počevši od revija, preko street style kombinacija, pa sve do beauty trendova koji su ponekad nepravedno zapostavljeni. Kakva greška! Iako makeup često ostane u senci fantastičnih kreacija, ne smemo da zaboravimo da su nedelje mode trendmaker-i u svakom smislu – kako modnom, tako i beauty.

Lično, meni omiljena nedelja mode je ona u Parizu – najslađe za kraj, zar ne? I to ne samo zato što je sve što se vrti oko Pariza i Parižanki već samo po sebi predivno i inspirativno, već i zato što baš tokom ove modne nedelje uočim toliko beauty trendova koji su i te kako nosivi “in real life”, a počinjem da sumnjam da je to baš zbog posebnog pariskog stila koji ćemo obožavati i slediti, ono, zauvek! Uglavnom, Nedelja mode u Parizu možda jeste prošla, ali se zato njeni beauty trendovi i dalje prepričavaju! (O modnim ću drugom prilikom…)

No-makeup makeup

Čini se da ovaj trend neće proći nikada, naročito kod voljenih nam Parižanki! Balmain je još jednom potvrdio da je, kada je u pitanju šminka, manje zaista više, a da glavni makeup “motiv” treba da nam bude svež, blistav, prirodan izgled koji ćeš postići adekvatnom negom i hidratacijom, kao i minimumom šminke. Ako ovo nije beauty rule no.1 kod gotovo svake Parižanke – zaista ne znam šta jeste!

All lashes everything

Chanel savetuje – ako želiš da istakneš nešto, bilo šta na svom licu, to treba da budu trepavice – dramatične, crne i upadljive! Ovo je lako postići ako raspolažeš odgovarajućom maskarom i ako poznaješ tajne profesionalnog šminkanja koje primenjuje svaki makeup artist pred reviju, a L’Oreal Unlimited maskara je u tom slučaju baš ono što ti je potrebno!

Reč je o novoj maskari na tržištu koja je, nimalo slučajno, kreirana baš u Parizu i koja zahvaljujući svojoj novoj formuli pruža postojanost i do 24h*. Unlimited maskara je inspirisana profesionalnim makeup-om i kao takva garantuje baš ono što možemo da vidimo na revijama – savršeno podignute, izvijene i izdužene trepavice (čak i one u uglovima očiju) i to – dugotrajno! Kada kažem da je ova maskara inspirisana profesionalnom šminkom i da je preporučuju profesionalni šminkeri, to zaista jeste tako – zahvaljujući inovativnoj četkici sa dva položaja, oni više ne moraju da izigravaju akrobate (baš kao ni ti!) da bi modelima savršeno naneli maskaru od trepavice do trepavice. Ispravljen položaj četkice obezbeđuje duge i podignute trepavice, dok iskošen položaj četkice daje intenzitet kratkim trepavicama. Na ovaj način dobijaš profesionalni makeup rezultat u svakodnevnom izgledu, brzo i lako!

*potrošački test, 81 žena

Editors choice