Nude vs. boja? Večita dilema! Dok smo u jednom trenutku kupovale baš svaki komad šminke u nude nijansi koji smo mogle da pronađemo u drogerijama, ovog leta polako postajemo spremne da u svoju makeup rutinu unesemo i malo boje jer – boja je najveći beauty trend ovog (skoro pa) leta!

Dakle, dakle, tako stoje stvari. Vreme je da izađemo iz svoje zone komfora i na lice dodamo malo boja, a ono što preporučuju makeup stručnjaci jeste boja u vidu senke za oči, odnosno, u trendu su Electric Eyes!

Zlatno-zelena je jedna od nijansi koja je jako poželjna ove sezone iz prostog razloga što izgleda nekako egzotično i tajanstveno, čineći na taj način pravi izbor za smokey eyes. Ukoliko se možeš pohvaliti raskošnom tamnom kosom, tamnim očima i tamnim tenom, ova boja će dodatno istaći tvoju egzotičnost.

Sigurno si već upoznata sa tim da je plava senka doživela veliki comeback, a kada ćeš isprobati ovaj trend ako ne sada, kada je leto, kada su dani dugi, noći tople i prosto pozivaju na flert i provod do zore?! Dakle, da, plava senka je #must za sve zavodnice ove sezone! P. S. Makeup stručnjaci savetuju da plavu senku naneseš preko ajlajnera kako bi bila postojanija i intenzivnija.

Nude ruž je OK, ali samo uz rainbow smokey eyes! Znamo da nije lako postići ovaj look, ali daj sebi malo vremena da se poigraš i iskoristiš gotovo sve boje koje tvoja paleta senki nudi. Ako ništa drugo, sigurno ćeš se zabaviti! Savet plus: uz ovakvu senku ide samo maskara i po potrebi malo olovke za oči!

Comments